Laulajasta hiihtäjäksi – Antti Tuisku

Antti Tuisku on viime aikoina keskittynyt urheiluun. Ex-laulaja julkaisi juhannuslauantaina kuvan, jossa hän poseeraa saunassa alasti. Rennosti lauteilla istuskelevan Tuiskun mukana kuvassa on myös hänen koiransa.

Tuiskun kuva on saanut lukuisia positiivisia reaktioita seuraajilta. Monet ylistävät Tuiskun ulkonäköä ja kuvaa, ja myös koira on saanut runsaasti huomiota. Kommentit ovat täynnä kehuja ja ihastusta.

Positiiviset reaktiot

Tuiskun kuvaa on kommentoitu ahkerasti Instagramissa. Eräs seuraaja ylisti kuvaa sanomalla, että se on ”hottis kuva”. Toinen kommentoija puolestaan sanoi, että kuva on hieno ja lisäsi liekkiemojin perään.

Myös Tuiskun koira on saanut osansa huomiosta. Eräs seuraaja kommentoi, että heillä on samanlainen saunoja kotona. Kommentit kuvastavat seuraajien iloa ja positiivista suhtautumista Tuiskun julkaisuun.

Urheilun parissa

Antti Tuisku lopetti artistin uransa kesällä 2023. Sen jälkeen hän on keskittynyt urheiluun ja hiihtää nyt tavoitteellisesti. Tämä muutos on tuonut uusia ulottuvuuksia Tuiskun elämään ja seuraajat ovat tukeneet häntä tässä uudessa vaiheessa. Tuisku treenaa 700–750 tuntia vuodessa. Hänen valmentajanaan toimii Suomen maajoukkueen entinen päävalmentaja Reijo Jylhä. Iltalehdessä Jylhä paljasti, että Tuisku on tehnyt hapenottoa mittaavan testin. Jylhän mukaan Tuisku ylsi testissä keskitason mieshiihtäjän ja huippunaishiihtäjän tasolle.

Ennen juhannusta Tuisku postasi Instagramiinsa videon, jossa hän kertoi tehneensä viimeiset harjoitukset juuri ennen lomia. Videolla Tuisku ilmaisi innostuksensa tulevasta juhannuksesta ja sen vietosta isommalla porukalla.

Huippu-urheilun instituutti Kihun johtava asiantuntija Ville Vesterinen katsoo ilolla Antti Tuiskun projektia. Hän pitää Tuiskun omien rajojen kokeilemista hyvänä ajatuksena, joka voi inspiroida laajemminkin. Vesterisen mukaan rajoja voi hakea monin eri tavoin, ja hän on erityisen iloinen siitä, että Tuisku on päättänyt keskittyä hiihtoon.

Vesterinen, joka on työskennellyt paljon maastohiihtomaajoukkueen kanssa, toimii Kihussa Valmentautumisen tuki -yksikön päällikkönä. Hän korostaa, että huippu-urheilijana eläminen 24/7 vaatii paljon muutakin kuin pelkkää harjoittelua. Sitoutuminen oman kehityksen etusijalle asettamiseen on yksi suurimmista haasteista.

Harjoitussuunnitelmien toteuttaminen ilman terveyshuolia on kriittinen tekijä Tuiskun projektin onnistumisessa. Ville Vesterinen korostaa, että intensiivinen harjoittelu, joka voi olla jopa 700–750 tuntia vuodessa, vaatii järkevää ohjelmointia. Tämä tarkoittaa, että harjoituksia on todennäköisesti kahdesti päivässä, mikä lisää kuormitusta merkittävästi.

Vesterinen muistuttaa, että huippu-urheilijana eläminen vaatii jatkuvaa sitoutumista ja oman kehityksen asettamista etusijalle. Tämä ei ole vain fyysistä harjoittelua, vaan myös henkistä valmiutta ja omistautumista.

Esikuvana toimiminen

Antti Tuiskun päätös kokeilla omia rajojaan ja keskittyä hiihtoon on inspiroiva esimerkki muille. Ville Vesterinen näkee Tuiskun projektin mahdollisuutena osoittaa, että ikä ei ole este suurille kehitysharppauksille, jos sitoutuminen ja harjoitussuunnitelmat ovat kohdillaan.

Vesterinen uskoo, että Tuiskun projekti voi toimia esimerkkinä siitä, kuinka monipuolinen lähestymistapa ja sitoutuminen voivat tuottaa merkittäviä tuloksia myös urheilun ulkopuolelta tuleville henkilöille. Tämä korostaa ihmiskokeen merkitystä laajemminkin.

Juhannusterveiset

Tuisku ei ole juhlinut mökkijuhannusta neljään vuoteen. Nyt hän viettää juhannusta isommassa seurassa ja nauttii täysin siemauksin kesästä. Tuisku toivotti seuraajilleen parasta juhannusta ja muistutti heitä pitämään huolta toisistaan.

– Parasta juhannusta kaikille! Ei sit mitään ylilyöntejä vaan railakasta oloa ja eloa! Liivit päälle ja kaverista pidetään aina huoli, Tuisku kirjoitti.

Seuraajien palaute

Seuraajat ovat olleet innoissaan Tuiskun paluusta mökkijuhannuksen viettoon. Kommentit Instagramissa ovat olleet täynnä iloa ja positiivisia toivotuksia. Moni on jakanut omia juhannusmuistojaan ja toivotuksiaan Tuiskulle.

Tuiskun julkaisut juhannuksesta ovat tuoneet iloa monille seuraajille ja inspiroineet heitä nauttimaan omasta juhannuksestaan.

Mökkijuhannuksen vietto

Juhannus on monille suomalaisille tärkeä juhla, ja mökkijuhannus on perinteikäs tapa viettää sitä. Tuiskun paluu mökkijuhannuksen pariin on herättänyt paljon huomiota ja saanut monet innostumaan omista juhannussuunnitelmistaan.

Tuiskun rento ja positiivinen asenne on tarttunut seuraajiin, ja hänen juhannuskuvansa ovat inspiroineet monia nauttimaan kesästä ja yhdessäolosta.

Antti Tuiskun juhannusvinkit

 1. Pidä huolta kaverista: Varmista, että kaikilla on hauskaa ja turvallista.
 2. Liivit päälle: Muista turvallisuus vesillä.
 3. Nautitaan rennosti: Vältä ylilyöntejä ja keskity nauttimaan olosta.
 4. Sauno koiran kanssa: Koiratkin voivat nauttia saunomisesta.
 5. Hymyile ja ole positiivinen: Tuiskun iloinen asenne on tarttuvaa.

Ennen Juhannuslomia, Antti päivitti kuvaa lenkiltään: viimeinen harjoitus ennen juhannusta, mökkiä ja kenties viiniä ja saunaa, kuten kuva kertoo…

Antti Tuiskun uran alku

Antti Tuisku (s. 1984) aloitti uransa vuonna 2003 Idols-TV-ohjelmassa. Ohjelman myötä hänestä tuli nopeasti 2000-luvun menestynein suomalainen poptähti. Hänen nousunsa tähteyteen oli nopea ja vaikuttava, ja hänestä tuli nopeasti suomalaisen popmusiikin tunnetuimpia nimiä.

Uudistuminen ja menestys

Vuonna 2015 Antti Tuisku yllätti kuuntelijat täysin uudistuneella soundillaan julkaisemalla ”En kommentoi” -albumin. Tämä suunnanmuutos osoittautui menestykseksi, ja albumista tuli nopeasti suomalaisen popmusiikin klassikko. Sen rohkea ja innovatiivinen lähestymistapa asetti uuden standardin suomalaiselle popmusiikille.

Elämäkerta ja opiskelu

Vuonna 2018 Antti Tuisku julkaisi elämäkertansa ”Antti Tapani”. Teos sai paljon huomiota ja suosiota, tarjoten faneilleen syvällisen katsauksen hänen elämäänsä ja uraansa. Tämän jälkeen Tuisku jäi tauolle musiikkialalta ja aloitti opinnot Varalan Urheiluopistossa, mikä osoitti hänen monipuolisuutensa ja halunsa kehittää itseään uusilla alueilla.

Paluu musiikkiin

Keväällä 2020 Antti Tuisku palasi musiikkimaailmaan julkaisemalla ”Valittu kansa” -levyn. Albumi yllätti jälleen kerran suomalaiset musiikinystävät ja keräsi kriitikoiden suitsutusta. Levy nousi nopeasti listojen kärkeen, mikä vahvisti Tuiskun aseman yhtenä Suomen suosituimmista ja vaikutusvaltaisimmista artisteista.

Suosittu puhuja

Nykyisin Antti Tuisku on myös suosittu puhuja. Hän luennoi muun muassa aiheista, joita hän on käsitellyt kirjassaan ”Menesty!”. Tuiskun puheenvuorot ja luennot ovat saaneet laajaa kiitosta, ja hänet tunnetaan inspiroivana ja motivoivana puhujana, joka osaa koskettaa yleisöään.

Antti Tuiskun vaikutus popmusiikkiin

Antti Tuisku on yksi suomalaisen popmusiikin merkittävimmistä hahmoista. Hänen rohkeat uudistukset ja jatkuva kehittyminen ovat tehneet hänestä esikuvan monille muusikoille. Tuiskun ura on täynnä hetkiä, joissa hän on yllättänyt ja inspiroinut yleisöään.

Monipuolinen ura

Antti Tuiskun ura ei rajoitu vain musiikkiin. Hänen elämänsä ja uransa eri vaiheet – laulajasta opiskelijaan ja puhujaksi – osoittavat hänen monipuolisuutensa ja halunsa kehittyä jatkuvasti. Tämä monipuolisuus on tehnyt hänestä rakastetun ja arvostetun hahmon suomalaisessa kulttuurissa.

Antti Tuiskun saavutukset

 1. Idols-TV-ohjelman läpimurto 2003
 2. ”En kommentoi” -albumin menestys 2015
 3. Elämäkerran ”Antti Tapani” julkaisu 2018
 4. Opinnot Varalan Urheiluopistossa
 5. ”Valittu kansa” -albumin julkaisu 2020
 6. Suosittu puhuja ja kirjailija

Edullisesti matkalle - lentäen

Yksi kommentti artikkeliin ”Laulajasta hiihtäjäksi – Antti Tuisku”

Vastaa