Linnan juhliin kutsutulla Diandralla ikävä vaiva: ”Mulle iski, totta kai juuri tähän kiireisimpään aikaan…”

Itsenäisyyspäivä ja linnan juhlat ovat käsillä, mutta juhliin kutsuttu laulaja Diandra Flores on saanut kärsiä ikävästä vaivasta, joka ei onneksi vaikuta enää estävän hänen saapumistaan juhlimaan presidentin linnaan. Hän kertoo vaivastaan Instagram-tilinsä tarinat osiossa.

Mulle iski, totta kai juuri tähän kiireisimpään aikaan, ihan hurja silmätulehdus. Nyt on kaiken maailman lääkkeet käytössä.

kertoo Diandra silmätulehduksestaan

Diandra paljastaa tarinoissa myös sen, että tämä on ensimmäinen kerta, kun hän on saanut silmätulehduksen. Vaiva vaikuttaa onneksi olevan jo hallinnassa hyvien lääkkeiden avulla.

”Eiköhän se siitä ala paranemaan, mutta on ollut vähän stressaavaa esiintyä joka ilta. On ollut sellainen fiilis, että tuijottavatko kaikki mun silmää. Vähän on himmennyttä valoja niin ollaan selvitty”, kertoo Diandra ja vielä jatkaa:

”On vain täytynyt joka ilta koittaa ohittaa se epävarmuus, mitä se aiheutti. Jännä kokemus. Toivottavasti eka ja vika kerta.”

Tämä ei ole Diandran ensimmäinen kerta itsenäisyyspäivän linnan juhlissa

Diandra on nähty itsenäisyyspäivänä linnan juhlissa ennenkin, mutta ei kutsuvieraana, vaan esiintyjänä. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan kutsustaan, joka näkyy tässä alla.

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Tasavallan Presidentti Sauli Niinistöä ja Tohtori Jenni Haukiota nöyrästi kiittäen! ❤️ Olen suunnattoman kiitollinen tästä kunniasta! ❤️

kertoo Diandra mietteitä saamastaan kutsusta

Moni on halunnut kertoa ajatuksiaan laulajan saamasta kutsusta

Onnea Diandra kutsusta – olet sen niin ansainnut! ❤️ Uskon että tulet olemaan yksi juhlien seuratuimpia vieraita. Niin lahjakas ja kaunis! 👏❤️🙌

Paljon onnea🥰Kiva nähdä siut arvostettuna vieraana ja saat nauttia juhlasta…ilman mikkiä tällä kertaa💙💫

Huippua, se on sulle kunnioituksen osoitus, olet niin hyvä laulaja, taiteellinen

Onneksi olkoon, niihin juhliin eivät kaikki pääse. Tämä on todella merkittävä hetki elämässäsi. Olet sen ansainnut omalla olemuksellasi, laulullasi ja sydämelläsi. On todella hieno päivä, Onnea!! ❤️☺️💕⚡️🙏🙏

Ansaitset kaiken kunnian. Nauti illasta ja varmaankin uusista tapaamisista ihmisistä. ❤️

on kutsua mukavasti kommentoitu

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa