Maajussille morsian: tällaisiä he ovat

MTV:n Maajussille morsian ja sen 17. kaudella seurataan taas maajussien matkaa kohti loppuelämän rakkautta. Kahdeksan maajussin joukossa on kaksi naista ja kuusi miestä, ikähaarukaltaan 21-44 -vuotiaita. Maatiloilla on perinteisten maito-, liha- ja viljatilojen lisäksi tuotannossa muun muassa kananmunia, ravihevosia ja joukosta löytyy myös tapahtumatuotantoa.

– On ihanaa päästä jälleen seuraamaan ja tukemaan maajusseja heidän etsiessään sitä oikeaa. Ohjelmassa ollaan aitojen ihmisten ja aitojen tunteiden kanssa tekemisissä ja maajussit ovat innoissaan uuden elämänpolun alussa. Odotan jännityksellä, millainen kausi on tuloillaan, mutta uskon että onnistumisia tulee taas, sillä maajussit ovat kaikki tositarkoituksella etsimässä kumppania ja silloin se parhaimmillaan kolahtaa, Vappu Pimiä kertoo.

Maajussi-Pekka

Pekka on neljännen polven viljatilallinen, jonka tärkein tavoite on säilyttää tilan perinteet ja varmistaa sen jatkuvuus tuleville sukupolville. Hän on omistautunut tilan hoitamiseen ja kehittämiseen, mutta nyt on aika löytää sopiva jakaja tilalle. Pekka etsii kumppania, joka jakaa hänen arvonsa ja kiinnostuksensa maataloutta kohtaan, ja joka osaa arvostaa tilan historiaa ja perinteitä. Hänen toiveenaan on löytää kumppani, jonka kanssa perustaa perhe ja jatkaa tilan perinteitä.

Pekka toivoo, että hänen kumppaninsa olisi huomaavainen ja huumorintajuinen, ja että heillä olisi samanlaisia mielenkiinnon kohteita, kuten urheilu, frisbeegolf ja uiminen. Lisäksi Pekka on kiinnostunut 3D-tulostamisesta, joten olisi hienoa, jos kumppani olisi avoin uusille teknologioille ja innostunut kokeilemaan uusia asioita yhdessä.

Pekka ei ole vain viljatilallinen, vaan myös maatalouden asiantuntija, joka on omistautunut työlleen. Vapaa-ajallaan hän nauttii urheilusta, erityisesti frisbeegolfista ja uimisesta. Näiden harrastusten lisäksi hän on kiinnostunut 3D-tulostamisesta ja käyttää aikaa uusien innovaatioiden tutkimiseen ja kokeilemiseen.

Pekka toivoo löytävänsä kumppanin, joka jakaa hänen kiinnostuksensa maatalouden alaan ja joka arvostaa aktiivista elämäntapaa. Olisi hienoa, jos kumppani olisi valmis jakamaan Pekan intohimon urheiluun ja kokeilemaan uusia harrastuksia yhdessä. Lisäksi Pekka arvostaa huumorintajua ja huomaavaisuutta, ja toivoo löytävänsä kumppanin, jonka kanssa jakaa elämänsä ilot ja haasteet.

Maajussi Sami

Sami on neljännen polven tilanisäntä Paimiossa, joka hallinnoi perheen sukutilaa. Tilalla viljellään monipuolisesti kauraa, härkäpapua ja hevosenheinää. Lisäksi Sami pyörittää koneurakointiyritystä, joka tarjoaa palveluita maaurakoinnissa, maatilaurakoinnissa ja metsätöissä. Samin monipuolinen osaaminen yhdistää perinteisen maatalouden ja modernin koneurakoinnin, mikä mahdollistaa tilan tehokkaan ja monipuolisen toiminnan.

Sami etsii kumppania, joka ymmärtää yrittäjän arkea ja viihtyy maaseudulla. Vaikka kumppanin ei tarvitse osallistua tilan töihin, olisi tärkeää, että hän arvostaa maatalouden ja koneurakoinnin merkitystä. Sami toivoo löytävänsä iloisen, puheliaan ja liikunnallisen kumppanin, jonka kanssa voi jakaa niin työn kuin vapaa-ajan ilot ja haasteet.

Sami on aktiivinen urheilija, joka käy kuntosalilla, pelaa sulkapalloa ja frisbeegolfia sekä nauttii luonnossa liikkumisesta. Lisäksi hän harrastaa drone-kuvaamista, mikä tuo lisäulottuvuutta hänen vapaa-aikaansa. Sami toivoo löytävänsä kumppanin, joka jakaa hänen intohimonsa liikuntaan ja luonnossa liikkumiseen.

Vaikka Samilla on kiireinen työ- ja harrastuselämä, hän haluaa perustaa perheen sopivan kumppanin löydyttyä. On tärkeää, että kumppani ymmärtää Samin elämäntyylin ja on valmis tukemaan häntä sekä työssä että perhe-elämässä. Sami arvostaa avoimuutta, iloisuutta ja liikunnallisuutta kumppanissaan ja toivoo löytävänsä elämänsä rakkauden, jonka kanssa voi jakaa kaikki elämän ilot ja haasteet.

Maajussi Milla

Milla, 24-vuotias Maajussille morsian -ohjelman osallistuja, on valittu mukaan toistamiseen. Viime vuonna hän ei ollut valmis osallistumaan, koska oli juuri eronnut. Hänen ystävänsä ilmoittivat hänet ohjelmaan sekä viime että tänä vuonna. Milla kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että hän päätti osallistua ohjelmaan, kun tuotantoyhtiöstä soitettiin toistamiseen.

Tällä kertaa Milla päätti ottaa haasteen vastaan, sillä hän näki tässä tilaisuudessa mahdollisuuden seikkailuun. Hän pohti, että tällaisia tilaisuuksia ei tule usein eteen. Lisäksi Milla kertoi, ettei ole helppo löytää kumppania kotikylästään Piippolasta, joka sijaitsee noin sata kilometriä Oulusta etelään.

Milla on kolmannen polven hevostilan emäntä Piippolassa, jossa hän vastaa pääosin tilan päivittäisestä toiminnasta. Tilalla keskitytään ravihevosten kasvatukseen ja valmennukseen, ja Milla on omistautunut tähän työhön yhdessä isovanhempiensa kanssa. Lisäksi hän työskentelee ripsiteknikkona ja kauneudenhoitoala tarjoaa hänelle vastapainoa hevostilan töille.

Milla arvostaa tasapainoista elämää, jossa hän voi yhdistää intohimonsa hevosiin ja kauneudenhoitoon. Vaikka hevostilan työ on tärkeää, hänelle on tärkeää myös oma aika ja vapaa-ajan vietto ystävien kanssa. Kuntosalilla käyminen tarjoaa hänelle mahdollisuuden rentoutua ja pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan.

Milla haaveilee kumppanista, jonka kanssa hän voi jakaa arjen ilot ja haasteet. Hän arvostaa rohkeutta ja huumorintajua kumppanissaan, ja toivoo löytävänsä miehen, joka osaa tarvittaessa ottaa ohjat käsiinsä mutta on myös valmis tukemaan ja kuuntelemaan. Sopivan kumppanin löytyessä Millalla on toiveissa perustaa oma perhe, jossa hän voi luoda tasapainoisen ja onnellisen elämän.Millan unelmapartneri on luotettava ja avoin kommunikaatiossa, ja hän toivoo löytävänsä kumppanin, joka arvostaa hänen intohimoaan hevosiin ja tukee häntä hänen työssään ja harrastuksissaan. Milla haaveilee kumppanista, jonka kanssa hän voi jakaa arjen ilot ja haasteet. Hän arvostaa rohkeutta ja huumorintajua kumppanissaan, ja toivoo löytävänsä miehen, joka osaa tarvittaessa ottaa ohjat käsiinsä mutta on myös valmis tukemaan ja kuuntelemaan. Sopivan kumppanin löytyessä Millalla on toiveissa perustaa oma perhe, jossa hän voi luoda tasapainoisen ja onnellisen elämän.Millan unelmapartneri on luotettava ja avoin kommunikaatiossa, ja hän toivoo löytävänsä kumppanin, joka arvostaa hänen intohimoaan hevosiin ja tukee häntä hänen työssään ja harrastuksissaan.

Milla haaveilee kumppanista, jonka kanssa hän voi jakaa arjen ilot ja haasteet. Hän arvostaa rohkeutta ja huumorintajua kumppanissaan, ja toivoo löytävänsä miehen, joka osaa tarvittaessa ottaa ohjat käsiinsä mutta on myös valmis tukemaan ja kuuntelemaan. Sopivan kumppanin löytyessä Millalla on toiveissa perustaa oma perhe, jossa hän voi luoda tasapainoisen ja onnellisen elämän.Millan unelmapartneri on luotettava ja avoin kommunikaatiossa, ja hän toivoo löytävänsä kumppanin, joka arvostaa hänen intohimoaan hevosiin ja tukee häntä hänen työssään ja harrastuksissaan.

Maajussi Jenni

Jennin kotitila sijaitsee Kannuksessa ja on maitotila, jossa hoidetaan 65 lypsävää lehmää sekä nuorkarjaa. Vaikka tila on vielä vanhempien hallussa, suunnitelmissa on tehdä sukupolvenvaihdos lähitulevaisuudessa, ja Jenni on valmis ottamaan vastuuta tilan pyörittämisestä. Lisäksi hän tekee töitä karjanhoitajana naapuritilalla, mikä antaa hänelle arvokasta kokemusta ja osaamista maatalouden alalla.

Jenni arvostaa työn ohella myös vapaa-aikaa ja viettää sitä ystävien seurassa sekä tekemällä TikTok-videoita. Hän on aktiivisesti mukana lähialueen talkoo- ja järjestötoiminnassa, mikä osoittaa hänen sitoutumistaan yhteisöönsä.

Jenni etsii kumppania, joka on hänen tapaansa puhelias ja sosiaalinen, mutta osaa myös arvostaa omaa rauhaa. Hän toivoo löytävänsä miehen, jolla on kiinnostusta maatalouden toimintaan ja joka on valmis tukemaan häntä tilan töissä. Vaikka työ on tärkeää, Jenni korostaa, että hän ei etsi tilalle työntekijää vaan kumppania, jonka kanssa jakaa hyvää arkea ja ehkä tulevaisuudessa perustaa perheen.

Jenni arvostaa määrätietoisuutta, avuliaisuutta ja aikaansaavuutta kumppanissaan. Hän haluaa löytää elämänsä rakkauden, jonka kanssa voi jakaa niin arjen ilot kuin haasteetkin, ja joka tukee hänen unelmiaan ja tavoitteitaan.

Maajussi Samuli

Samulin kotitila Tarvasjoella keskittyy luomukananmunien tuotantoon, mutta suurin osa hänen ajastaan kuluu muiden tilojen töissä. Hän tekee töitä perheen maitotilalla ja osallistuu myös veljensä ja yhtiökumppaneiden kanssa perustetun jäätelötehtaan toimintaan. Perhe on Samulille tärkeä, ja hän tekee töitä tiiviisti yhdessä heidän kanssaan. Kananmunatila on yhteisomistuksessa veljen kanssa, ja yhteistyö sujuu hyvin.

Vaikka Samulin arki on kiireistä tilojen töiden parissa, hän pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaa. Vapaa-ajan puute ei estä aktiivista toimintaa, ja hän arvostaa kumppania, joka ymmärtää yrittäjyyden vaatimukset ja on valmis osallistumaan tilojen toimintaan.

Samuli etsii kumppania, jolla on maaseututaustaa ja ymmärrystä yrittäjyyteen. Hän arvostaa naisessa iloisuutta, positiivisuutta ja aktiivista luonnetta. Vaikka arki on kiireistä, hän toivoo löytävänsä kumppanin, jonka kanssa voi jakaa niin ilot kuin haasteetkin. Tulevaisuudessa Samuli toivoo perheen perustamista, mutta suhteen täytyy olla vahvalla pohjalla ennen kuin he ottavat askeleet tähän suuntaan.

Yhteinen kiinnostus maaseudun elämään ja halu osallistua tilojen toimintaan ovat Samulille tärkeitä tekijöitä kumppanin valinnassa. Hän haaveilee vahvasta ja tukevasta suhteesta, joka kestää läpi elämän eri vaiheiden.

Maajussi Harri

Harrin kotitila Kiviapajalla on emolehmätila, jossa tuotetaan vasikoita välitykseen. Tilalla on noin 80 eläintä, ja lisäksi pelloilla kasvatetaan nurmirehua ja rehuviljaa. Sukutila on nykyään luomutila, ja Harri on ottanut vastuun sen päivittäisestä toiminnasta.

Vaikka Harri lähti alun perin sukutilalta ja työskenteli pitkään ravintola-alalla, hän palasi lopulta takaisin tilanhoitajan rooliin. Hän harrastaa liikuntaa, erityisesti pyöräilyä ja lumikenkäilyä, mikä antaa hänelle tasapainoa työn ohella.

Harri arvostaa naisessa aitoutta, luonnollisuutta ja hyvää huumorintajua. Vaikka hänelle on tärkeää kumppanin vahva luonne, suhteessa tarvitaan ymmärrystä ja kunnioitusta toisiaan kohtaan. Hän toivoo löytävänsä kumppanin, jonka kanssa voi jakaa arjen ilot ja haasteet.

Harri haaveilee perheestä ja toivoo vielä saavansa omaa jälkikasvua. Hän näkee tulevaisuuden itsensä palaavan navetalta kotiin, missä häntä odottaisi lämmin perheenjoukko. Tärkeintä hänelle on, että suhteessa on vahva perusta ja yhteinen ymmärrys ja tuki toisilleen.

Maajussi Teemu

Teemun tila Kurikassa on iso maitotila, jossa kasvatetaan myös nuorkarjaa ja viljellään rehua pelloilla. Vaikka Teemu ei ole maatilalta kotoisin, hän osti huonossa kunnossa olleen tilan vuonna 2006 ja on sittemmin laajentanut ja kehittänyt sitä nykyiselleen. Hänen kiinnostuksensa maataloutta kohtaan syntyi lomittajan hommien kautta, mikä johti ajatukseen oman tilan hankinnasta.

Talvella Teemu rentoutuu hiihtämällä, mikä on hänelle parasta pään nollaamista. Hän nauttii myös raskaamman musiikin kuuntelemisesta ja käy keikoilla, kun tilan työt sen sallivat. Teemulla on kolme poikaa, jotka ovat iältään 14, 15 ja 19.

Tilan laajennettua sopivaan kokoon Teemun tavoitteena on löytää parempi tasapaino työn, perheen ja parisuhteen välille. Hän etsii kumppania jakamaan hyviä hetkiä ja tukemaan arjessa. Vaikka kumppanin ei tarvitse osallistua tilan töihin, hänen täytyy ymmärtää työn sitovuus ja vastuullisuus. Teemun huomion naisessa voittavat positiivinen asenne, kaunis hymy ja luonnollisuus.

Teemu arvostaa kumppanissaan kykyä tuoda iloa ja valoa arkeen, ja hän toivoo löytävänsä kumppanin, jonka kanssa voi jakaa niin ilot kuin haasteetkin. Perheen merkitys on hänelle suuri, ja hän haluaa luoda lämpimän ja rakastavan kodin yhdessä kumppaninsa kanssa.

Maajussi Atso

Atso asuu Karkkilassa sukutilalla, joka on jaettu perheen kesken niin, että hänelle jäi tilan rakennukset ja veljelle pellot. Hän on aloittanut tilalla tapahtumatoiminnan, jossa on järjestetty muun muassa syntymäpäiväjuhlia, häitä ja retriittejä. Haaveena on kunnostaa tilasta kurssikeskus, jossa tarjotaan monipuolisempaa toimintaa.

Päivätyönään Atso työskentelee erityisopettajana, mutta hänellä on myös useita muita mielenkiinnon kohteita. Hän on opiskellut ja harrastanut teatteria, tanssia ja savirakentamista.

Atso etsii parisuhdetta, jossa molemmat ymmärtävät toisiaan ja voivat olla oma itsensä. Häneen vaikuttaa nainen, joka on itsevarma ja sinut itsensä kanssa. Hän toivoo löytävänsä kumppanin, joka on kiinnostunut tilan toiminnan kehittämisestä ja haluaa tuoda siihen uusia näkökulmia.

Atso haaveilee kumppanista, jonka kanssa voi jakaa innostuksensa ja intohimonsa niin tilan kehittämiseen kuin harrastuksiinkin. Tulevaisuudessa hän toivoo rakentavansa vahvan ja tukevan suhteen, jossa voi yhdessä kumppanin kanssa toteuttaa unelmiaan ja luoda merkityksellistä elämää.

Kuvien lähde ja jutun alkuperä: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tassa-ovat-uudet-maajussille-morsian-osallistujat/8872718#gs.7n28g1

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa