Määrä ei korvaa laatua – vai mitä Renny Harlin

Tulossa ovat The Refuge, Carrier, The Bricklayer, The Strangers: Chapter 1, Komisario Palmu, The Strangers: Chapter 2 ja 3 sekä Deep Water…..

Renny Harlin, tunnettu suomalainen elokuvaohjaaja, on avautunut perhe-elämästään ja isyydestään suositussa ”The Harlins” -televisio-ohjelmassa. Ohjelman kolmannen tuotantokauden yhdeksännessä jaksossa Harlin kertoo perhehaaveistaan, jotka ovat olleet hänelle erittäin merkityksellisiä koko hänen elämänsä ajan.

Jakson kuvaushetkellä Renny Harlinilla ja hänen puolisollaan Johanna Harlinilla on yksi yhteinen lapsi, Coco-tytär. Harlin kertoo ohjelmassa, kuinka suuri ilo ja merkitys Cocolle on hänen elämässään. Pari ilmoitti myös hiljattain odottavansa toista lastaan, mikä on tuonut lisää onnea Harlinin perhe-elämään.

Lisäksi Harlinilla on vuonna 1997 syntynyt poika, Luukas, joka on saanut alkunsa yhden illan suhteesta Rennyn assistentin kanssa. Renny on kertonut ohjelmassa, että hän on aina rakastanut Luukasta yli kaiken, mutta Coco on ollut hänen elämässään jatkuvasti läsnä, mikä on luonut erityisen läheisen suhteen. Hän on taistellut Luukaksen huoltajuudesta oikeudessa yli 15 vuotta ja kuvaili itseään käytännössä ”viikonloppuisäksi” Luukaksen lapsuuden aikana. Nykyään Renny ja Luukas ovat kuitenkin läheisiä, ja Luukas on seurannut isänsä jalanjälkiä elokuva-alalle.

Renny Harlin kuvailee ohjelmassa vanhemmuuden olevan jotain ”niin kaunista ja ainutkertaista”, ettei sen merkitystä voi ymmärtää ennen kuin sen itse kokee. Hän on kertonut haaveilleensa aina perheestä, jossa on rakkautta ja yhdessäoloa. Nämä haaveet ovat nyt toteutuneet hänen nykyisessä perhe-elämässään Johannan ja lastensa kanssa.

The Refure elokuva

Jason Flemyng (tunnetaan elokuvasta ”Lock, Stock and Two Smoking Barrels”), Raza Jaffrey (nähty sarjoissa ”Homeland” ja Netflixin ”Lost In Space”) sekä Sophie Simnett (Netflixin sarjasta ”Daybreak”) ovat mukana Renny Harlinin kauhutrillerissä ”The Refuge”. Voltage Pictures on hankkinut elokuvan maailmanlaajuiset myyntioikeudet ennen virtuaalista Cannesin markkinatapahtumaa.

”The Refuge” on trilleri, joka keskittyy Yhdysvaltain armeijan veteraaniin, sotilasarvoltaan kersantti Rick Pedroniin, joka palaa kotiin muuttuneena ja vaarallisena miehenä palveltuaan Afganistanissa. Pedroni kokee hyökkäyksen mystisen voiman toimesta, mikä muuttaa häntä syvästi.

Viranomaiset pitävät Pedronin käytöstä posttraumaattisen stressihäiriön oireena ja määräävät hänelle traumaterapiaa, mutta Pedronin vaimo Kate huomaa miehensä olevan pahantahtoisen hengen riivaama.

Elokuvan käsikirjoittaja on Ben Sztajnkrycer, ja näyttelijäkaartiin kuuluvat Johanna Harlin ja Aston McAuley (tunnetaan elokuvasta ”Rocketman”).

Tuottajina toimivat Yariv Lerner (tunnettu elokuvista ”Hellboy” ja ”Rambo: Last Blood”), Rob Van Norden (”Olympus Has Fallen”, ”Rambo: Last Blood”), Revelations Entertainment -yhtiön kumppani Gary Lucchesi (tunnettu ”Underworld”-sarjasta ja elokuvasta ”The Lincoln Lawyer”), Michael McKay (”Brahms: The Boy II”), Revelations Entertainmentin toimitusjohtaja Lori McCreary (tunnettu elokuvista ”Invictus” ja CBS:n sarjasta ”Madam Secretary”) sekä Renny Harlin.

Voltage Picturesin toimitusjohtaja Nicolas Chartier ja presidentti sekä operatiivinen johtaja Jonathan Deckter toimivat elokuvan executive-tuottajina.

Jonathan Deckter kommentoi: “Olen varma, että yhteistyökumppanimme ympäri maailmaa ovat innoissaan tästä menestyksen reseptistä, jonka ’Refuge’ tarjoaa: loistavat tuottajat Gary, Lori ja Yariv, joilla on erinomainen track record genressä (ja kaikilla alueilla), yhdistettynä hienoon käsikirjoitukseen ja ikoni Renny Harliniin.”

Edullisesti matkalle - lentäen

5 kommenttia artikkeliin ”Määrä ei korvaa laatua – vai mitä Renny Harlin”

Vastaa