Mari Valosaari median silmätikkuna

Mari Valosaari, tunnettu Radio Novan juontaja ja televisiopersoona, julkaisi Instagram-tilillään humoristisen kuvan, jossa hän poseeraa läpinäkyvässä asussa. Tämä kuva on saanut paljon huomiota ja naurattanut hänen seuraajiaan. Valosaari vertasi itseään yhdysvaltalaiseen näyttelijään ja muusikkoon Jared Letoon, mikä lisäsi julkaisun viihdearvoa.

Mari Valosaaren julkaisema kuva on kollaasi kahdesta eri otoksesta. Ensimmäisessä kuvassa Valosaari on keittiössä yllään läpinäkyvä, sadetakkia muistuttava kauluspaita, jonka alla on teippiä peittämässä hänen rintansa. Kuvassa hänellä on edessään tarjottimellinen täysiä shottilaseja. Toisessa kuvassa on Jared Leto, joka on pukeutunut lähes polviin asti ulottuvaan läpinäkyvään paitaan.

Vitsikäs vertaus Jared Letoon

Yhdennäköisyys herättää huomiota

Julkaisussaan Valosaari vitsailee hänen ja Leton vaatteiden yhdennäköisyydestä. Hauskaa tilanteessa on se, että Valosaari ei ollut tietoisesti pukeutunut kuten Leto, vaan hänen kuvansa oli otettu vuosia sitten. Valosaari kirjoitti kuvatekstissä Cheekin ”Timantit on ikuisia” -kappaletta siteeraten: ”Emmä tiiä mut jotain samaa meis on.” Lisäksi hän lisäsi englanniksi: ”Minä vuonna 2022, Jared vuonna 2024. Ilmeisesti tiesin, mikä on muodissa vuonna 2024.”

Kommentit ja reaktiot

Valosaaren julkaisun vitsi sai paljon huomiota ja kommentteja. Julkisuudesta tuttu hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti kommentoi julkaisua nauruemojeilla. Monet seuraajat olivat samaa mieltä kaksikon yhdennäköisyydestä, ja kommenttikentässä nähtiin paljon huumoria. Esimerkiksi eräs kommentoija vitsaili: ”Joo, melkein kaksoset” ja toinen lisäsi: ”Väri pukee kyllä”, viitaten läpinäkyvään takkiin.

Mari Valosaari ja kauneusoperaatiot

Avoimuus kauneusoperaatioista

Mari Valosaari on tunnettu myös avoimuudestaan kauneusoperaatioiden suhteen. Hän on puhunut Ilta-Sanomille käyneensä silmäluomileikkauksessa ja toivoo, että aiheesta voisi puhua avoimemmin. Valosaari kertoi, että hänen luomissaan oli liikaa löysää ihoa, mikä vaikeutti meikin pysymistä paikallaan.

Operaatiot eivät enää tabu

Valosaaren mielestä kauneusoperaatioista puhuminen ei saisi enää olla tabu nykyaikana. Hän ihmettelee, miksi näitä asioita peitellään, vaikka erilaiset ulkonäköön liittyvät operaatiot ovat erittäin yleisiä. Valosaari haluaa rohkaista ihmisiä olemaan avoimia ja keskustelemaan kauneusoperaatioista ilman häpeää.

Mari Valosaaren ura ja tunnettuus

Radiosta televisioon

Mari Valosaari tunnetaan parhaiten Radio Novan juontajana, mutta hän on esiintynyt myös useissa televisio-ohjelmissa. Hän on tullut tunnetuksi rohkeasta asenteestaan ja avoimuudestaan. Hän oli mukana esimerkiksi Erikoisjoukot-tv-ohjelmassa, missä hän osoitti fyysistä ja henkistä vahvuuttaan. Valosaari on monipuolinen viihdealan ammattilainen, joka on saavuttanut suosiota laajalla skaalalla.

Pelkona tumma avovesi

Valosaari paljasti pelkäävänsä tummaa avovettä ja joutui kohtaamaan tämän pelkonsa heti Erikoisjoukot-ohjelman alkumetreillä. Hän kertoi ohjelman pressitilaisuudessa, että hänellä on aina ollut haikammo, joka juontaa juurensa lapsuuden paniikkikohtaukseen uima-altaassa. Vaikka hän tietää järjellä, ettei vedessä ole mitään vaarallista, syvän veden pelko on silti läsnä.

– Luulin aina ennen, että minulla olisi vain pelkästään haikammo. Olen pienempänä saanut pienen paniikkikohtauksen uima-altaassa, että hai hyökkää, hän kertoo nauraen ohjelman pressitilaisuudessa.

Valosaari päätti kuitenkin kohdata pelkonsa ja hyppäsi kirjaimellisesti epämukavuusalueensa syvään päätyyn. Hän kuvaili kokemusta haastavaksi, mutta rohkeus palkittiin.

– Kyllähän siellä kaikennäköistä tapahtuu, rapatessa roiskuu. Luulen, ettei kukaan meistä ainakaan mustelmitta tullut tuolta pois.

Kauneusoperaatiot ja avoimuus

Silmäluomileikkauksesta rintaleikkaukseen

Mari Valosaari on avoimesti kertonut kauneusoperaatioistaan. Viime syksynä hän kävi silmäluomileikkauksessa, jossa poistettiin ylimääräistä ihoa luomilta. Nyt edessä on rintaleikkaus, jossa uusitaan hänen aikoinaan laittamansa rintaimplantit.

– Olen aikoinaan laittanut rintaimplantit, niin niiden uusiminen on edessä. En tekisi, jos ei olisi pakko. Mutta se on vain niiden uusiminen, koska niillä tulee eräpäivä vastaan.

Valosaari kertoo, että rintaimplanttien eräpäivä meni jo kymmenen vuotta sitten, ja hän on nyt pakotettu terveydellisistä syistä uusimaan ne. Implantit ovat aiheuttaneet kipua ja alkaneet kapseloitua, mikä tarkoittaa sidekudoskerroksen arpeutumista ja rinnan kovettumista.

Avoimuus ja tabujen murtaminen

Mari Valosaari on puhunut kauneustoimenpiteistään avoimesti ja toivoo, että aiheesta voitaisiin keskustella ilman häpeää. Hän uskoo, ettei kenenkään pitäisi joutua peittelemään tai häpeämään kauneusleikkauksiaan.

– Miksi siitäkään ei voisi puhua normaalisti? Kenenkään ei todellakaan tarvitse mennä mitään leikkauksia tekemään, jos ei halua. Mutta jos menee, niin sen ei pitäisi mielestäni olla tabu.

Valosaari painottaa, että kauneusoperaatioiden syyn tulisi lähteä itsestä eikä ulkopuolisista paineista. Hän kannustaa ihmisiä tekemään päätöksiä omien tarpeidensa ja halujensa mukaan.

– Kunhan tekee sen oman itsensä, eikä kenenkään muun takia. On se sitten esteettinen tai terveydellinen syy. Kunhan syy löytyy omasta itsestä, eikä, että haluaisi miellyttää jotakuta toista.

Palautuminen Erikoisjoukot-ohjelmasta

Rankka kokemus ja sen jälkeinen aika

Mari Valosaari on edelleen palautumassa Erikoisjoukot-ohjelman rankasta kokemuksesta. Ohjelma vaati osallistujiltaan fyysistä ja henkistä kestävyyttä, ja Valosaari kertoo, että jokainen osallistuja joutui kohtaamaan omat rajansa ja ylittämään ne. Ohjelman aikana hän kohtasi syvän veden pelkonsa ja joutui käsittelemään muita haastavia tilanteita.

Tulevaisuuden suunnitelmat

Vaikka Mari Valosaari on kohdannut monia haasteita, hän katsoo tulevaisuuteen positiivisin mielin. Rintaleikkauksen jälkeen hän odottaa pääsevänsä takaisin arkeen ja jatkamaan uraansa radiojuontajana sekä televisiopersoonana. Valosaari toivoo myös voivansa jatkaa keskustelua kauneusoperaatioista avoimesti ja rohkaista muita tekemään samoin.

Mari Valosaaren tarina on inspiroiva esimerkki rohkeudesta kohdata pelot ja avoimuudesta puhua vaikeistakin aiheista. Hän näyttää, että vaikeudet voidaan voittaa ja että avoimuus voi murtaa tabuja ja rohkaista muita olemaan oma itsensä.

Somevaikuttaja

Valosaari on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa, erityisesti Instagramissa, missä hän jakaa niin arkeaan kuin uransa kohokohtia seuraajiensa kanssa. Hänen huumorinsa ja avoimuutensa ovat tehneet hänestä pidetyn ja seurattavan hahmon suomalaisessa viihdemaailmassa.

Mari Valosaaren humoristinen Instagram-julkaisu läpinäkyvässä asussa ja vertaus Jared Letoon on saanut paljon huomiota ja naurattanut monia. Valosaari on tunnettu radiokanava Radio Novan juontajana ja on esiintynyt myös televisiossa. Hän on avoimesti puhunut kauneusoperaatioistaan ja toivoo, että aiheesta voitaisiin keskustella avoimemmin. Valosaari on monipuolinen viihdealan ammattilainen, joka jakaa elämäänsä ja uraansa sosiaalisen median kautta, tarjoten seuraajilleen viihdyttäviä ja inspiroivia hetkiä.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa