Maria Veitola matkasi Afrikkaan: ”Otan vähän omaa aikaa ja etäisyyttä kaikesta.”  – ilkeä kommentti kuitenkin pysäytti

Toimittaja ja juontaja Maria Veitola on lähtenyt Afrikkaan ja kertoo, että aikaa ottaa matkan avulla omaa aikaa ja etäisyyttä kaikesta. Se ei ole kuitenkaan onnistunut täysin, koska hän on päivittänyt matkansa aikana sosiaalisen median tilejään ja saanut niiden myötä närkästyä.

Maria on julkaissut Instagram-tilinsä stories-osiossa ruman tekstin, jonka hän on saanut kommenttina: ”VIT*U MIKÄ HUO*A!!!!” Tämä taisi loukata Mariaa pahasti, koska hän halusi esitellä sen muille näin näyttävällä tavalla.

Jollakin on Marialle tällainen ehdotus:

”Järkyttävän kommentin olet saanut joltain (jaoit storyssa). Oletko miettinyt, että alkaisit jakaa näiden tyyppien nimiä myös, näin me asiasta eri mieltä olevat voisimme alkaa ottaa yhteyttä heihin ns. joukkovoimalla. Ei se isoa muutosta tekisi mutta ykso keino millä yrittää puuttua asiattomiin viesteihin…”

Maria vastaa tähän kommenttiin näin:

En mä halua että ketään maalitetaan. Edes idiootteja.”

Maria saa tähän aloittajalta vielä tällaisen vastauksen:

”niin, ihan oikein ajattelet tästäkin 🙂 Jotain tälle pitäisi voida tehdä.. Olen niin pahoillani”

Matka Afrikkaan vaikuttaa ilkeistä kommenteista huolimatta menneen hyvin

Maria on julkaissut Afrikan matkaltaan jo monta kuvaa ja videota sekä kertonut mitä kaikkea hän on jo matkan aikana kokenut.

Seikkailu jatkuu! Mulla oli mielettömät neljä päivää tosi syvällä pusikossa, telttasafarilla Hwangen kansallispuistossa Zimbabwessa. 🇿🇼

Mitä luontoelämyksiä! Näin lähietäisyydeltä niin paljon villieläimiä, etenkin leijonia ja gepardeja. Kissaihmisenä arvostin niin! 🐆🦁😻

kertoo Maria erikoisesta matkastaan

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Maria kertoo myös kuinka vaikeaa monilla on elämä paikassa, jossa hän itse nyt lomailee. Hän kertoo tarkoin oppaansa kokemista vaikeuksista.

Mun loistavana oppaana ja seurana oli 26-vuotias Deliane. Puhuttiin luontojuttujen lisäksi elämästä, unelmista ja mahdollisuuksista.

D on kasvanut köyhässä kylässä, isoäitinsä kanssa. Isä kuoli liikenneonnettomuudessa, kun D oli 3-vuotias. Äiti lähti kotiapulaiseksi Etelä-Afrikkaan, jotta saisi tienattua rahaa ja edes jollekin lapsistaan koulutuksen.

paljastaa Maria oppaansa vaikeasta elämästä

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa