Marianne Kallio lomailee Barcelonassa, mutta bikinit uupuvat

Aikuisviihdetähti Marianne Kallio on lomailemassa Barcelonassa, josta hän on julkaissut kuvia itsestään. Hän on jo kokenut matkallaan uutta, joka liittyy syömiseen. Hän on nimittäin päässyt maistamaan paellaa, joka on hänelle maistunut.

Ekat lomapäivät on mennyt hujauksessa. Maistoin paellaa, joka on aivan mielettömän hyvää. Pakko ehdottomasti reissun aikana syödä lisää. On tutustuttu alueeseen ja vietetty aikaa myös altailla. Paljon tekemistä vielä luvassa

kertoo Marianne uudesta ruokakokemuksestaan

Tässä alla on upotus Mariannen julkaisusta, jossa hän kertoo paellaan liittyvästä kokemuksesta. Hän on kuvassa ilmeisesti uima-altaalla, koska hänellä on päällään tiukka uima-asu ja taustalla voi nähdä aurinkotuoleja ym. uima-altailta tuttuja asioita.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Lue myös:

OnlyFans-tähti Marianne Kallio avautuu terveydestään: hoitovirheitä ja vähättelyä

Mariannen pitäisi löytää nyt bikinit

Edellisessä julkaisussa Mariannella taisi olla päällä uimapuku, koska tuoreemmassa kuvassa hänellä on päällään alusasu ja samalla hän kertoo, että pitäisi päästä bikiniostoksille.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Pitäis mennä biksu kaupoille 👙☀️⛱️

kertoo Marianne bikinipuutteestaan

Kerro kerro kuvastin ken on maassa kaunehin…

Olet maailman upein nainen ikinä milloinkaan ❤️

on kuvaa kommentoitu

Marianne julkaisee itsestään usein kuvia, joissa hänellä on vähän vaatetta päällään. Barcelonassa ei kuitenkaan saa kulkea kaduilla pelkkä uima-asu päällä, joten hän taitaa etsiä uutta sellaista altaalle tai rannalle.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa