Martina Aitolehti: Taistelu sairautta vastaan ja yllättävä paluu parrasvaloihin

Sairauskuulumiset järkyttivät fanit: Martina Aitolehti taisteli influenssan kourissa

Hyvinvointivalmentaja ja yrittäjä Martina Aitolehti hämmästytti seuraajansa jakamalla yksityiskohtia vakavasta sairastumisestaan. Martina, tunnettu elämäntapansa aktiivisuudesta ja terveyden edistämisestä, kertoi joutuneensa influenssan kouriin, joka vei häneltä täysin toimintakyvyn.

”Täällä on influenssa pysäyttänyt mut totaalisesti. Neljä päivää kova kuume ja jopa minä olen ollut TÄYSIN toimintakyvytön. En varmaan koskaan ollut näin kipeä,” Martina valotti tilannettaan somekanavallaan.

Sairaus ei tullut vain fyysisenä taakkana, vaan se pakotti Martinan myös keskeyttämään rakastamansa liikunnan ja tulevaisuuden suunnitelmien uudelleenarvioinnin.

Terveyden tärkeys korostuu: Martina muistuttaa seuraajia huolehtimaan itsestään

Martina, joka on urallaan korostanut hyvinvoinnin ja terveyden merkitystä, käytti tilaisuuden muistuttaakseen seuraajiaan terveyden huomioon ottamisen tärkeydestä.

”Älä laiminlyö kehoasi, terveyttäsi ja jaksamistasi. Ei oo sen arvoista,” Martina muistutti.

Hän korosti stressin vaikutusta immuniteettiin ja kehon puolustusjärjestelmään. Lisäksi hän painotti, että kaikki elämänalueet vaikuttavat toisiinsa ja terveyden laiminlyönti voi johtaa vakaviin seurauksiin.

”Stressi on myrkkyä meidän keholle ja alentaa immuniteettia. Kipeäksi tullaan kun puolustusjärjestelmä ei enää jaksa taistella. KAIKKI VAIKUTTAA KAIKKEEN. Olkoon tämä muistutus myös teille joilla hommat on jo ns. ”hallussa”, ”Martina toteaa.

Liikunta joutui väistymään sairauden tieltä

Aktiivisena liikkujana tunnettu Martina joutui keskeyttämään rakastamansa liikkumisen rajun taudin vuoksi.

Hän kertoi sairaudestaan kuntosalilla ottamansa kuvan kuvatekstissä, mutta painotti, ettei missään nimessä ollut sairauden aikana salilla.

– Ens siis todellakaan ole salilla tällä hetkellä, toivoisin olevani koska liikunnasta tulee niin törkeän hyvä fiilis fyysisesti ja henkisesti, Martina totesi kuvatekstissä.

Yllättävä toipuminen: Martina Aitolehti loistaa Emma-gaalassa

Vain päiviä sairauskertomuksensa jälkeen Martina yllätti kaikki ilmestymällä Emma-gaalan punaiselle matolle, näyttäen säkenöivältä ja toipuneelta. Hän oli epäillyt, ettei sairastumisen vuoksi pääsisi osallistumaan gaalaan.

”Sen verran voin kertoa, että influenssassa tänne ei tulla, sen verran raju sairaus se on,” Martina kertoi medialle, viitaten siihen, kuinka vakavasti hän oli sairastanut.

Hänen ulkonäkönsä gaalassa, kruunattuna virheettömällä meikillä ja pitkillä hiustenpidennyksillä, oli todiste hänen sinnikkyydestään ja kyvystään toipua nopeasti. Martina ja hänen ystävänsä Esko Eerikäinen edustivat yhdessä, tuoden iloa ja glamouria iltaan.

Martina julkaisi somekanavallaan itsestään häikäisevän kuvan punaisella matolla englanninkielisellä saatetekstillä, joka kuuluu suomennettuna näin:

”Punaisen maton tapahtuma kerran vuodessa on aina merkittävä tilaisuus. Kaikille, jotka miettivät, niin kyllä, olin tällä viikolla sairaana influenssan takia alkaen maanantaista, mutta levon ja lääkkeiden ansiosta olen ollut jo muutaman päivän aivan kunnossa ja tunnen itseni paljon paremmaksi ja terveemmäksi nyt. Joten pidä huolta itsestäsi ja juhli vain, kun olet terve.”

Elämä Jatkuu: Uudet haasteet ja seikkailut odottavat

Martina paljasti myös, että oli viettänyt aikaa Australiassa, keskittyen triathlon-treeniin ja nauttien uuden kumppaninsa seurasta. Vaikka sairaus vaati taukoa kovasta treenistä, Martina ei menettänyt intoaan tai tavoitteitaan.

”En voi vielä treenata, katotaan!” hän totesi, ilmaisten toiveikkuutensa paluusta urheilun pariin.

Aitolehden kokemus tuo esiin myös elämänlaadun merkityksen. Sairastumisen myötä hän joutui keskeyttämään rakkaat rutiininsa ja suunnitelmansa, mikä muistutti häntä ja hänen seuraajiaan siitä, kuinka tärkeää on löytää tasapaino työn, levon ja henkilökohtaisen hyvinvoinnin välillä. Martina on aina korostanut terveellisten elämäntapojen ja liikunnan merkitystä, mutta sairastuminen toi uuden ulottuvuuden tähän viestiin: kuuntelemaan kehoamme ja antamaan sille tarvitsemansa lepo ja hoiva.

Martina Aitolehden tarina on muistutus siitä, kuinka äkillisesti terveys voi horjua, mutta myös osoitus siitä, että vahva tahto ja positiivinen asenne voivat auttaa voittamaan vaikeudet. Hänen kykynsä toipua nopeasti ja palata julkisuuteen niin säkenöivänä kuin hän teki Emma-gaalassa, on inspiroiva esimerkki kaikille. Se muistuttaa meitä arvostamaan terveyttä, kuuntelemaan kehoamme ja olemaan kiitollisia jokaisesta hetkestä, joka meillä on.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa