Miljoonia seuraajia: Joalin

Joalin Loukamaalla on miljoonia seuraajia – enemmän kuin monella suomalaisella viihdemaailman tähdellä ja vaikuttajalla yhteensä. Joalin Viivi Sofia Loukamaa on suomalainen sosiaalisen median vaikuttaja ja tanssija. Hän oli maaliskuuhun 2023 saakka Now United -yhtyeen jäsen. Loukamaan ollessa kymmenvuotias hän muutti yksinhuoltajaäitinsä kanssa Meksikoon. Loukamaan äiti Johanna ja isäpuoli Jose ovat molemmat tanssijoita ja oman tanssikoulunsa vetäjiä.

Joalin Loukamaa, tunnettu myös sosiaalisen median vaikuttajana, nousi suuren yleisön tietoisuuteen osallistumalla ”Selviytyjät Suomi” -ohjelmaan vuonna 2021. Hän vietti lapsuutensa Meksikossa, joka on vaikuttanut merkittävästi hänen elämäänsä ja uraansa. Joulukuussa 2022 Joalin kertoi ”Gogin kantabaari” -ohjelmassa, kuinka Now United -yhtye oli hänelle toteutunut unelma.

Now Unitedin jälkeen

Vuoden 2023 alussa Joalin ilmoitti Instagramin tarinat-osiossa, ettei hän ole enää osa Now United -yhtyettä. Tämä päätös herätti huomiota, sillä Now United oli nostanut hänet kansainväliseen suosioon. Joalinin managerina toimiva äitinsä Johanna Loukamaa kertoi Iltalehdelle, että päätös lähteä yhtyeestä oli Joalinin oma.

Soolouran alku

Joalinin sooloura alkoi kesällä 2022 hänen julkaisemallaan kappaleella ”Angelito”. Hänen äitinsä mukaan Joalin on viime aikoina matkustanut maailmalla tavatakseen musiikkialan ammattilaisia ja suunnittelee julkaisevansa paljon uutta musiikkia. Joalin itse korostaa, että hän kokee olevansa enemmän artisti kuin laulaja.

Työskentely Chisun ja Jori Sjöroosin kanssa

Nykyään Joalin tekee musiikkia Chisun ja Jori Sjöroosin levy-yhtiössä, joka on merkittävä askel hänen urallaan. Tämä yhteistyö mahdollistaa hänelle laajemmat mahdollisuudet musiikin tuotannossa ja tuo hänet lähemmäksi suomalaista musiikkiskeneä.

Suosio Brasiliassa

Vaikka Now United ei ole ollut erityisen suosittu Suomessa, tilanne on toinen maailmalla, erityisesti Brasiliassa. Joalinin mukaan Brasiliassa yhtyeen jäsenet tarvitsevat henkivartijoita ja heitä kohdellaan kuin todellisia julkkiksia.

Muutto Miamiin

Joalin Loukamaa on päättänyt ottaa seuraavan askeleen urallaan ja muuttaa Miamiin. Hän kertoo, että Miamissa on paljon latinomusiikkialan ihmisiä, ja hän haluaa luoda siellä uusia yhteyksiä sekä edistää uraansa. Muutto on osa hänen pyrkimystään tulla tunnetuksi maailmanlaajuisesti.

Bienvenidos a mi viaje músical, espero que disfruten de mi música. La Chica-cá es el primer capítulo de mi nueva historia.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa