Mitä kuuluu Akulle ja Sonjalle…. hiljaisuuttako?

Kertooko tämä Seiskan julkaisema kuva marraskuulta, että Sonja keräsi kamojaan Helsingin yksiöönsä….

Tässä tilanteessa on ollut varsin luonnollista, että molemmat osapuolet ovat olleet varsin hiljaa somessa. Sonja on enemmänkin julkaissut kuvia koirastaan kuin itsestään, ja Aku on sitäkin hiljaisempi.

Akulta nimittäin hyllytettiin TV-sarja: Aku Hirviniemi näyttelee pääosaa C Morella aiemmin julkaistussa Hymyä!-draamasarjassa, joka oli tarkoitus esittää MTV3-kanavalla alkuvuodesta 2024. Hymyä! julkaistiin C Moressa maaliskuussa 2022, ja tammikuussa 2024 sen ilmoitettiin alkavan MTV3-kanavalla. MTV on kuitenkin vetänyt sarjan pois kevätkauden ohjelmistostaan Aku Hirviniemeä koskevan negatiivisen julkisuuden vuoksi.

Warner Bros. Discovery on ilmoittanut, että Ville Hirviniemen juontamia kahta TV5-kanavan tv-ohjelmaa ei tulla näkemään televisiossa ainakaan tänä keväänä. Tämä päätös on vaikuttanut merkittävästi Hirviniemen uraan, sillä hän menetti nämä televisioprojektit. Lisäksi hänet poistettiin Muuttomatka-elokuvan ääninäyttelijäkaartista ja Helsingin kaupunginteatterin Ilmaista rahaa -näytelmästä.

Toisin oli vielä muutama viikko sitten…

Elsa koira ja Aku

Elsa koira alkaakin itse olla suurempi stara kuin omistajansa. Perheen karkeakarvainen mäyräkoira Elsa on somejulkkis, onhän Elsalla oma kanavansakin.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa