Mitä kuuluu: Päivi Lepistö

Päivi Lepistö, tunnettu laulaja ja Movetron-yhtyeen jäsen, on monipuolinen persoona, jonka elämässä musiikki on ollut merkittävässä osassa. Lepistö syntyi 15. toukokuuta 1973 Kihniössä ja on toiminut Movetronin laulajana jo vuodesta 1994. Hän on julkaissut myös omaa musiikkiaan, kuten albumin ”Yöperhonen” ja singlejä ”En kaipaa sua”, ”Kuinka voit?”, ”Poissa silmistä” ja ”Mä tuun, mä meen”​​. Ja kun miettii, että kaikki alkoi karaokesta… niin aika pitkälle on Päivi päässyt.

Nyt Päiviltä ja Retropenulta (eli Petri Murto) on tullut uusi biisi ”Miracle”.

Retropenu ja Päivi Lepistö – ”Miracle” tulossa 22.3.

”Miracle” on uusin julkaisu Retropenulta, joka tunnetaan hänen ysärin musiikkinsa ja radio-ohjelmansa Ysärit kautta. Tämä monipuolinen artisti on tehnyyt DJ-settejä useissa tapahtumissa, kuten festivaaleilla ja legendaarisilla Retro Risteilyillä. Lisäksi hän on osallistunut X-Factorin ensimmäiselle kaudelle.

Miracle
Composer(s)/Author(s): Petri Murto, Jouni Hillberg, Markku Nikkilä
Producer: Jouni Hillberg
℗ BrandLoud Entertainment

Retropenu on julkaissut tarttuvaa ja melodista elektronista popmusiikkia. Hänen kehityksensä on saanut vauhtia kappaleista kuten ”Manifest for Love”, ”One in a Million” ja aiemmin Päivin kanssa jo ”What’s Ahead of Us”. Kansainvälisen tason tuottajat ovat myös luoneet suosittuja remixejä hänen kappaleistaan. Nykyään Retropenu houkuttelee yhä enemmän kuuntelijoita ja huomiota maailmanlaajuisesti.

Uusin kappale ”Miracle” on kaunis melodinen elektroninen popkappale, joka rikkoo maantieteellisiä ja genre-rajoja. Päivi Lepistön vokaalit tuovat oman upean sävynsä kappaleen kokonaissointiin.

Retropenu kertoo itse saaneensa inspiraation kappaleeseen vaikeasta elämänvaiheestaan: vuonna 2021 hän sai vakavan COVID-19-tartunnan, joka johti viikon kestäneeseen koomaan. Tämä kokemus avasi hänen silmänsä näkemään elämän pieniä ihmeitä ja opetti, että elämä on lahja, jota tulee arvostaa.

”Miracle” yhdistää kaksi ainutlaatuista lahjakkuutta, Retropenun elektronisen musiikin osaamisen ja Päivi Lepistön koskettavat vokaalit, luoden näin ainutlaatuisen musiikillisen kokemuksen.

Perhe-elämä ja harrastukset

Lepistön perhe-elämä on tärkeä osa hänen arkeaan. Hän on naimisissa muusikko Asko ”Daffy” Terävän kanssa ja parilla on kaksi lasta, Benjamin ja Lilian. Perhe-elämän ja keikkailun yhteensovittaminen on ollut haasteellista, mutta Lepistö on saanut apua perheeltään ja ystäviltään lastenhoidossa. Lisäksi hänen äitinsä sairastaa Alzheimerin tautia, joka on vaikuttanut Lepistön elämään merkittävästi​​​​.

Pari vuotta sitten hän kertoi itsestään Apu-lehden haastattelussa näin:

Minun olisi pitänyt syntyä Englannin kuningattareksi. Tykkään Englannista ja heidän konservatiivisesta tyylistään. Ihailen kuninkaallisia ja Elisabetia, hän on ihanan pitkäikäinen. Seuraan myös naapurimaan kuninkaallisia, mutta onneksi meillä on Sauli Niinistö. Hän on meidän kuninkaamme.

Ura koronapandemian aikana

Kun koronapandemia vaikutti keikkailuun, Lepistö päätti käyttää ajan hyväkseen ja opiskeli radiotoimittajaksi Kauhajoen opistossa. Tämä osoittaa hänen kykynsä sopeutua ja hyödyntää uusia mahdollisuuksia vaikeina aikoina​​.

Vuosi sitten muistoja Instagramista:

Terveyden merkitys

Lepistö korostaa liikunnan tärkeyttä hyvinvoinnilleen. Hän on harrastanut spinningiä ja käynyt kuntosalilla. Juoksu on myös lähellä hänen sydäntään, ja hän on ilmaissut halunsa palata lenkkipoluille. Lepistö on kertonut, että liikunta auttaa häntä pysymään kunnossa sekä fyysisesti että henkisesti​​.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa