Mitä tapahtui: Xeniablogille

Xenia Andersson-Sutton, paljon kirjoiteltu porvoolainen bloggari, jotain on tapahtunut? Kohuun ja moniin kirjoituksiin verrattuna Xenian oma X.A. Group Oy ei tuota niin paljon tulosta, kuin mitä kohut antaisivat odottaa.

Inspiraatiota odotellessa ja talviaurinkoa ihaillen

Xenian taustalta löytyy mm. vuonna 2018 bloggarista Adtraction Marketingille töihin kasvattamaan tietoisuutta affiliate-markkinoinnista – tuo pesti kesti neljä kuukautta. Mutta lasten saapuminen vei takaisin bloggariksi.. syksyllä 2020 oltiin kotona kolmen lapsen kanssa – kolmas lapsi kertoi itsestään 2020 kun Xenian mies Jonathan (Vakutaku Oy) oli juuri muuttanut Suomeen. Esikoinen on nykyään 10-vuotias ja pienimmät 7- ja 4-vuotiaat. Tuolloin vuonna 2020 Xenias Day blogi on melkoisen suosittu, mutta nyt se on poissa online – mitä tapahtui? Muuta kuin neljännen lapsen tulo 2023….

Adtractionin jälkeen Xenia perusti Riikka Karjulan kanssa R & X Marketing Oy:n Porvooseen tekemään vaikuttajamarkkinointia, mutta tämän yrityksen liikevaihto on jäänyt alle 10 000 euron.

Kadonnut blogi

Monet muistavat, kuinka Xenia aloitti bloginsa nuorena lakiopiskelijana. Tuolloin hän kirjoitti pääasiassa muodista ja kauneudenhoitoon liittyvistä aiheista. Vuosien varrella blogi on kuitenkin kehittynyt ja muuttunut yhdessä Xenian elämän kanssa. Se on tarjonnut lukijoilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden seurata hänen elämänsä eri vaiheita ja muutoksia.

Xenia on avannut elämänsä tapahtumia ja tunteita blogissaan, kuten eronsa nuoruuden rakkaudestaan, uuden rakkauden löytämisen ilot, perheen perustamisen haasteet ja ilot, sekä hänen ja kumppaninsa talonrakennusprojektin vaiheet. Lukijat ovat voineet samaistua Xenian kokemuksiin ja saada vertaistukea samankaltaisissa elämäntilanteissa. Blogi onkin muuttunut paitsi Xenian henkilökohtaiseksi päiväkirjaksi, myös yhteisölliseksi tilaksi, jossa jaetaan elämän iloja ja haasteita.

Ehkä kuitenkin katoamisen takana on vain todellisuus – neljän lapsen kanssa kodin hoitamisen jälkeen ammattimainen bloggaaminen saattaa olla vaikeata.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa