Näin Kerttu Rissanen piristyi asumiseronsa jälkeen – ei tarvitse olla yksin

Viime päivinä on kuhistu paljon siitä, ovatko Kerttu Rissanen, 28, ja Sami Uotila ,53, eronneet. Kummankin Instagram-tilit paljastavat ainakin sen, että he ovat muuttaneet eri osoitteisiin. Kerttu on Seiskan mukaan nähty muuton jälkeen pillittämässä ravintolassa. Mutta nyt hän on piristynyt ja lähtenyt tyttöjen reissulle, jossa hänen ei ainakaan tarvitse olla yksin.

Kerttu ja Sami näyttelivät molemmat Salatut elämät-sarjassa, jonka kautta he myös tapasivat. Kertun hahmo on jo poistunut sarjasta, mutta Samin hahmo on palannut tauon jälkeen takaisin. Pari kihlautui huhtikuussa 2022 ja nyt epäillään, että he ovat myös eronneet sen lisäksi, että he ovat muuttaneet erilleen.

Kerttu on suunnannut tyttöjen kanssa Kouvolaan Tykkimäelle

Kertun tyttöjen matka ei suuntaudu minnekään kauas eikä edes ulkomaille, vaan Kouvolaan ja tarkalleen ottaen siellä sijaitsevalle Tykkimäelle. Mukaan on lähtenyt Kertun lisäksi neljä muuta naista, joista yksi on DJ Amanda Harkimo.

Kerttu kertoo Instagramin Stories-osiossaan tietoja reissusta:

–  Me ollaan nyt tyttöjen kanssa lähössä kohti Kouvolaa Tykkimäki Resortille. Täältä me tullaan!

Kertun Stories-osiosta selviää, että naiset ovat varanneet majoitukseksi hulppean hienon mökin, josta löytyy mm. sauna ja palju. Majoitus sijaitsee Tykkimäen huvipuiston vieressä Tykkimäki Resortissa, mutta Kerttu ei ole vielä laittanut kuvia tai videoita, joiden mukaan seurue olisi käynyt myös huvipuistossa.

Seurue on jo ainakin Lammenranta kitchen & bar -ravintolassa, jonka ruokaa Kerttu kehuu hyväksi. Runsas aamupalakin on syöty buffetissa ja käyty suppailemassa. Säät ovat suosineet seuruetta ja Kertun mukaan lämmintä on ollut +26 astetta.

Myös Amanda on julkaissut matkalta videoita ja kuvia. Hän ehti ennen matkaa käydä myös äänestämässä europarlamenttivaaleissa.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Näin Kerttu Rissanen piristyi asumiseronsa jälkeen – ei tarvitse olla yksin”

Vastaa