Näin Miss Suomi Paula Joukanen lomailee rankan Miss Universum -kilpailun jälkeen – katso tuoreet lomakuvat

Miss Suomi Paula Joukasen Miss Universum -kisataival on ohi ja kaunottarella on aikaa lomailla. Joukasen kilpailu ei mennyt ihan niin kuin hän oli suunnitellut, koska hän sairastui kesken kisan. Onneksi hän kuitenkin pystyi osallistumaan kaikkeen tarvittavaan. Menestystä ei tullut, mutta hän edusti Suomea oikein mallikkaasti.  

Ennen Joukasen sairastumista uutisoitiin: Paula Joukanen villitsee Miss Universum-kisassa: ”Tässä on se kuuluisa punapää…”

Joukanen on päässyt lomailemaan rantalomapaikkaan

Nyt Joukanen on päässyt levähtämään ja hän on julkaissut lomaltaan jo toisen päivän kuvat. Kuvista nähdään, että lomalla on mukana myös hänen miesystävänsä venezuelalainen tennispelaaja Ignacio. Näet julkaisun upotettuna tässä alla.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Joukanen kiittää julkaisussaan parasta tukeaan kisassa, joka on hänen kumppaninsa. Julkaisussa on kaksi kuvaa, jotka kummatkin on otettu samalta rannalta ja niissä esiintyy onnellisen näköinen pari. Moni on jo ehtinyt kommentoimaan julkaisuun, kuinka söpöltä pari näyttää. Joukasella on kuvissa päällään vihreät bikinit ja hän kiittää niistä niiden tekijää.  

Joukanen paljasti aiemmassa julkaisussaan paikan, jossa hän lomailee

Näiden bikinirantakuvien lisäksi Joukanen on julkaissut myös kuvia ja videoita paikasta, jossa hän lomailee. Hän paljastaa julkaisussa lomailevansa Costa Ricassa. Hän kertoo paikan olevan hyvin rentouttava ja siellä on hänen mukaansa myös uskomaton luonto. Hän kertoo myös, vaikka hän on ekstrovertti, häntä ei haittaa, vaikka lomapaikassa on vain vähän muita ihmisiä. Se on hänen mukaansa nyt virkistävää.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Kuvat, videot ja julkaisu on saanut paljon ihailua:

”Jestas mikä paikka😍 nauti lomasta, olet sen ansainnut ❤️❤️”

Joukanenkin on ehinyt vastaamaan tähän: Nautin täysillä🧡🧡🦜🦜

Myös yhdessä kuvassa esiintyvät papukaijat ovat saaneet kommentointikentän mukaan hyvin huomiota:

Wow, what wonderful parrots

Joukanen ei ole kertonut lomansa pituutta tai sitä, milloin hän aikoo palata takaisin Suomeen.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa