Nelli Matula ja Elias Kaskinen: Häät

LAULAJAT Nelli Matula, 28, ja Elias Kaskinen, 31, ovat solmineet avioliiton, uutisoi Seiska. He avioituivat perjantaina iltapäivällä Lohjalla, ja lehden mukaan tuore aviopari poistui kirkosta avoautolla. Sulhanen oli pukeutunut tummaan pukuun ja rusettiin, kun taas morsian säväytti minimalistisella olkaimettomalla morsiuspuvullaan. Hänen nutturakampauksensa kruunasi huntu, joka täydensi elegantin kokonaisuuden.

Pari on ollut hyvin vaitonainen suhteestaan julkisuudessa. Kuitenkin suhteen arvellaan alkaneen jo vuonna 2017 Tähdet, tähdet -ohjelman kuvauksissa. Tämä hiljaisuus on saanut fanit ja median spekuloimaan heidän suhteensa alkuvaiheista ja kehityksestä. Vuonna 2020 pari fiilisteli somessa yhteisestä koirastaan, ja kertoivat yhteisen elämän alkamisesta. Vuonna 2021 he olivat yhteisellä lomamatkalla Toscanassa. Seuraajat ovat kuitenkin huomanneet, että kaksikko päivittää usein kuvia samoista maisemista.

Elias Kaskinen – suosion nousu

Elias Kaskinen tuli tunnetuksi yhtyeestään Elias Kaskinen & Päivän Sankarit. Yhtyeen suurimpiin hitteihin kuuluu kappale Elämä lupaa mulle, joka nosti heidät suureen suosioon. Kaskinen on viime vuosina keskittynyt soolouraansa, ja hän onkin saavuttanut paljon kiitosta musiikillisista saavutuksistaan yksinään.

Elias Kaskisen sooloura on tuonut hänelle uusia haasteita ja mahdollisuuksia. Hänen omat kappaleensa ovat löytäneet tiensä kuulijoiden sydämiin, ja hän on osoittanut olevansa monipuolinen artisti, joka pystyy menestymään sekä yhtyeen keulahahmona että sooloartistina.

Nelli Matulan menestys

Nelli Matula puolestaan on julkaissut kaksi albumia ja tehnyt vierailuja useiden artistien hittikappaleilla. Hän on muun muassa vieraillut Robinin hitillä Hula hula, joka nousi nopeasti suosituksi. Matula on tullut tunnetuksi vahvasta laulutaidostaan ja karismastaan lavalla, mikä on tehnyt hänestä yhden Suomen suosituimmista naisartisteista.

Matulan sooloura on ollut nousujohteinen, ja hänen albuminsa ovat saaneet kiitosta sekä kriitikoilta että yleisöltä. Hänen musiikkinsa on monipuolista ja hän on onnistunut tuomaan esille oman äänensä ja tyylinsä Suomen musiikkikentällä.

Suhteen alku

Elias Kaskisen ja Nelli Matulan suhteen arvellaan saaneen alkunsa vuonna 2017, kun he osallistuivat Tähdet, tähdet -ohjelman kuvauksiin. Heidän välinen kemiansa huomattiin nopeasti, ja heidän ystävyytensä syveni ajan myötä romanttiseksi suhteeksi. Tämä ohjelma toimi siis alkusysäyksenä heidän rakkaustarinalleen.

Ohjelman aikana Kaskinen ja Matula viettivät paljon aikaa yhdessä, ja heidän yhteiset esiintymisensä saivat katsojat ihastumaan heihin. Tämä luonteva ja luonnollinen yhteys oli selkeästi nähtävissä jo tuolloin, ja se on kantanut heitä aina avioliittoon asti.

Vaitonaisuus julkisuudessa

Vaikka pari on ollut hyvin vaitonainen suhteestaan julkisuudessa, heidän läheisensä ja faninsa ovat spekuloineet heidän suhteensa tilasta. Kaskinen ja Matula ovat halunneet pitää yksityiselämänsä erillään julkisuudesta, mikä onkin heille täysin ymmärrettävää. Tämä päätös on antanut heille mahdollisuuden keskittyä toisiinsa ja uraansa ilman ylimääräistä painetta.

Monet julkkisparit ovat valinneet saman linjan, ja he ovat huomanneet sen olevan heille paras tapa suojata yksityisyyttään ja nauttia suhteestaan rauhassa. Tämä on myös Kaskisen ja Matulan kohdalla osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi.

Hääpäivä Lohjalla

Häät järjestettiin Lohjalla perjantaina iltapäivällä, ja tapahtuma oli intiimi ja romanttinen. Häävieraat ja pariskunnan läheiset saivat nauttia kauniista seremoniaista ja juhlista, jotka olivat täynnä rakkautta ja onnea. Tämä erityinen päivä oli merkittävä hetki sekä parille että heidän läheisilleen.

Lohja tarjosi idylliset puitteet hääjuhlalle, ja paikan kauneus korosti päivän merkitystä entisestään. Kaikki järjestelyt sujuivat moitteettomasti, ja päivä jäi varmasti kaikkien osallistujien mieleen. Reilun kaksi tuntia kestäneen tilaisuuden jälkeen Nelli ja Elias istahtivat näyttävän avoauton takapenkille ja matkustivat kohti juhlapaikkaa. He siirtyvät vihkimistilaisuudesta kohti juhlapaikkaa vuoden 1929 Bentleyn kyydissä.

Hääpuvut ja tyyli

Morsian Nelli Matula oli pukeutunut minimalistiseen olkaimettomaan morsiuspukuun, joka korosti hänen kauneuttaan ja tyylikkyyttään. Hänen nutturakampauksensa ja huntu täydensivät asukokonaisuuden, tehden hänestä upean näkyvän hääpäivänään. Sulhanen Elias Kaskinen puolestaan pukeutui tummaan pukuun ja rusettiin, mikä toi esiin hänen elegantin tyylinsä.

Heidän valitsemansa häätyylit olivat klassisia ja ajattomia, ja ne saivat paljon kiitosta häävierailta. Tämä päivää varten huolella valitut asut heijastivat parin persoonallisuuksia ja heidän yhteistä tyyliään.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa