Netta Kukkonen uudelleen kihloihin – tai siis.. miten se nyt meni…

Kauramiljonääri Juha-PetteriJP” Kukkonen, 45, ja hänen entinen vaimonsa Netta (Nicol) ,35, ovat jälleen yhdessä. JP Kukkonen julkaisi Instagram-tarinoissaan kuvia, joissa hän suutelee Nettaa romanttisessa ympäristössä Monacon rannalla sijaitsevassa ravintolassa. Kuvista yhdessä näkyy, että Netta kantaa sormessaan timanttisormusta, mikä viittaa siihen, että suhde on ottanut uuden, vakavamman suunnan. Netan ja JP:n Instatilit ovat yksityisiä, joten sisältöä ei ole saatavila julkiseen levitykseen.

Myrskyisä menneisyys ja uudet käänteet

Juha-Petteri ja Netta avioituivat nopeasti tavattuaan Tinderissä vuoden 2023 alussa, mutta avioliitto päättyi eroon saman vuoden joulukuussa… vai onko ero tullut edes vielä voimaan…. Eron jälkeen pariskunnan suhde koki monia vaiheita, mukaan lukien lähestymiskielto, jonka JP haki Netalle väitettyjen häirintätapausten ja kiristyksen johdosta. Netta kiisti syytökset, ja lähestymiskielto peruttiin myöhemmin.

Tämän kuukauden alkupuolella puhuttiin vielä lähestymiskielloista yms – ja nyt ollaan menossa naimisiin – tämän parin tekemiset eivät olet kovin etukäteen suunniteltuja. Lähestymiskielto ei lopulta koskaan mennyt käsittelyyn, kun Netta otti yhteyttä JP:hen halutessaan hoitaa kuntoon tekemänsä asian ja ex-pari suuntasi yhdessä lomalle.

Netta ja mahdollinen rikoshistoria?

Kavallus ja varkaudet

Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta selviää, että Netta tuomittiin vuonna 2021 neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen kavalluksesta. Hän oli työskennellessään K-marketin kassalla anastanut pohjakassasta yli 5 500 euroa. Lisäksi Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudesta saa tiedon, että Netta oli syyllistynyt varkauksiin Stockmannilla vain muutama päivä ennen ensikohtaamistaan kauramiljonäärin kanssa.

Netta myönsi oikeudessa syyllistyneensä edellä mainittuihin rikoksiin ja hänet määrättiin maksamaan yli 11 000 euroa vahingonkorvauksia sekä asianajokuluja. Hänen viimeisin tuomionsa, joka annettiin kolme viikkoa sitten, koski kolmea varkaustapausta ja yhtä näpistystä. Tuomio oli 55 vuorokauden ehdollinen vankeusrangaistus. Netta Kukkonen on tuomittu viime vuosina lukuisista rikoksista ja hänellä on ulosotossa kymmeniätuhansia euroja. Vuonna 2019 hän sai myös potkut lentoyhtiöstä vakavan luottamuspulan vuoksi, kun lentojen käteiskassatilityksissä oli hänen työaikanaan jatkuvia epäselvyyksiä ja osa rahoista jäi kadoksiin.

Uusi alku Monacossa

Nyt JP ja Netta viettävät aikaa yhdessä lemmenlomalla Monacossa, ja JP:n julkaisemat Instagram-tarinat osoittavat, että pariskunta on löytänyt toisensa uudelleen. JP:n mukaan he ovat päättäneet antaa suhteelleen uuden mahdollisuuden, mikä on herättänyt seuraajissa sekä iloa että hämmennystä. Matkassa tarttui Netalle mukaan mm. Louis Vuittonin Coussin- laukku.

Sosiaalinen media reagoi

Kauramiljonäärin ja hänen ex-vaimonsa uudelleen syttynyt suhde on herättänyt laajaa huomiota sosiaalisessa mediassa. Heidän julkisuuteen tulleiden vaiheidensa ja uuden lähentymisensä myötä moni seuraaja ja fanit ovat ilmaisseet tukensa, mutta myös kritiikkiä on kuulunut. Erityisesti JP:n aikaisemmat kiistat ja julkiset lausunnot ovat luoneet taustaa, jota vasten uusi kihlaus nähdään.

Tulevaisuuden näkymät

Kauramiljonääri JP ja Netta näyttävät olevan valmiita kirjoittamaan uuden luvun suhteessaan, huolimatta monimutkaisesta historiastaan. Heidän tulevaisuutensa yhdessä saattaa tuoda mukanaan uusia yhteisiä projekteja tai jopa liiketoiminnallisia yhteistyökuviot. Seuraajat ja media seuraavat varmasti tarkasti, miten tämä suhde kehittyy tulevaisuudessa.

Mistä JP sai rahansa?

Kuva vuodelta 2017. Juha-Petteri Kukkonen (vas.) työskenteli Kaslinkillä tuolloin markkinointi- ja viestintäjohtajana, Matti Kukkonen myyntijohtajana ja Tuomas Kukkonen toimitusjohtajana. Kuva: Petri Niemi / Yle

Kouvolassa sijaitsevasta pikkumeijeristä Kaslink Foodsista kasvoi merkittävä toimija elintarviketeollisuudessa, kun veljekset Tuomas, Matti ja Juha-Petteri Kukkonen ottivat ohjat käsiinsä. Yritys tunnettiin erityisesti kaurapohjaisista tuotteistaan, jotka nousivat suureen suosioon maitotuotteita välttelevän kuluttajakunnan keskuudessa.

Fazerin osto vahvisti asemaa

Vuonna 2019 Fazer Group osti Kaslinkin, mikä toi veljeksille ja heidän isälleen Raino Kukkoselle merkittävän taloudellisen turvan. Tämä kauppa oli yksi vuosikymmenen suurimpia elintarvikealan yrityskauppoja Suomessa. Kaupan myötä Kukkosen perheen yhtiöstä tuli osa Fazerin laajempaa tuoteportfoliota, mikä mahdollisti entistä suuremman kasvun ja kehityksen. Kaslinkin menestys perustui rohkeisiin päätöksiin ja innovatiiviseen tuotekehitykseen. Kukkosen veljesten aikana yhtiö panosti erityisesti kaurapohjaisiin tuotteisiin, jotka vastasivat kuluttajien kasvavaan kysyntään terveellisempien ja ympäristöystävällisempien vaihtoehtojen perään. Tämä strateginen suunta auttoi heitä erottumaan kilpailijoista.

Juha-Petteri Kukkonen, Kaslink Foodsin veljeksistä vanhin, liittyi perheyritykseen elokuussa 2016. Sitä ennen hän oli rakentanut uraa mainosalalla ja toiminut teknologia-alan yrittäjänä ympäri maailmaa. Juha-Petterin tie perheyritykseen ei ollut suoraviivainen, minkä vuoksi hän kuvaili itseään perheen mustaksi lampaaksi. Nykyään Juhalla on osuudet useissa yrityksissä, keskittyen erityisesti ruoka- ja juoma-alan yritysten kansainvälistämiseen ja brändin kehittämiseen. Juha-Petteri uskoo, että hänen kokemuksensa ja osaamisensa voivat auttaa viemään suomalaista ruokaa globaaleille markkinoille.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa