Niklas heivasi Audin – mutta minkä automerkin Mr.Hagman valitsi

Niklas lopetti NHL-jäillä jo vuosia sitten, mutta pipolätkä toimii kuten Insta-päivityksestä näkee… ja autopuolella mies on siirtynyt sähköiseen kulkuvälineeseen.

Niklas Hagmanin uusi auto

NHL-uransa jälkeen tunnetuksi tullut entinen kiekkoilija Niklas Hagman on herättänyt huomiota uudella autollaan. Hagman, joka aiemmin ajoi valkoisella maasturi-Audilla, on nyt vaihtanut kulkupelinsä Tesla Model 3:een. Tämä auto on noussut esille Helsingin Kallion alueella, missä Hagman on nähty sen ratin takana.

Tesla Model 3 on tunnetusti ympäristöystävällinen ja teknologisesti edistynyt sähköauto. Uutena sen hinnaksi mainitaan noin 45.000 euroa, mikä on ilmoitettu Hymy-lehden maaliskuun painetun numeron VinkVink-palstalla. Tämä autonvaihto osoittaa, että Hagman on päivittänyt ajoneuvonsa nykyaikaisempaan ja ympäristötietoisempaan suuntaan.

Tesla ja ympäristötietoisuus

Tesla Model 3:n valinta voi heijastella Hagmanin kasvavaa tietoisuutta ympäristöasioista. Sähköautot, kuten Tesla, tuottavat vähemmän päästöjä kuin perinteiset polttomoottoriautot, edistäen näin puhtaampaa ja kestävämpää liikkumista. Teknologisesti edistyneinä ja käyttäjäystävällisinä vaihtoehtoina ne houkuttelevat erityisesti niitä, jotka arvostavat innovaatioita ja haluavat näyttää esimerkkiä ympäristöystävällisemmän elämäntavan omaksumisessa.

Sähköautojen suosion kasvu on osa laajempaa liikenteen kestävää kehitystä, ja julkisuuden henkilöt, kuten Hagman, ovat usein edelläkävijöitä tällaisten trendien omaksumisessa. Tämä näkyy myös hänen valinnassaan siirtyä sähkökäyttöiseen Teslaan.

Tesla Model 3:n erityispiirteet

Tesla Model 3 erottuu monin tavoin muista autoista markkinoilla. Se tarjoaa monia ainutlaatuisia ominaisuuksia:

  • Sähköinen voimansiirto: Hiljainen ja päästötön ajokokemus.
  • Uusin teknologia: Auton varusteluun kuuluu esimerkiksi autopilotti ja kehittynyt infotainment-järjestelmä.
  • Tehokas suorituskyky: Nopea kiihtyvyys ja miellyttävä ajettavuus.
  • Moderni muotoilu: Tyylikäs ja minimalistinen ulkonäkö.
  • Laaja latausverkosto: Tesla tarjoaa kattavan latausasemaverkoston, mikä helpottaa pitkän matkan suunnittelua.

Näiden ominaisuuksien ansiosta Tesla Model 3 on houkutteleva vaihtoehto kuluttajille, jotka etsivät yhdistelmää suorituskyvystä, mukavuudesta ja ympäristöystävällisyydestä.

Ympäristövaikutukset ja autoilun tulevaisuus

Sähköautojen, kuten Tesla Model 3:n, käyttö on askel kohti puhtaampaa ja kestävämpää autoilua. Sähköautojen suosio on kasvussa maailmanlaajuisesti, ja ne ovat tärkeä osa siirtymää pois fossiilisista polttoaineista. Tämä siirtymä on välttämätön ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja ympäristön suojeluun liittyvien tavoitteiden saavuttamiseksi.

Julkisuuden henkilöiden, kuten Niklas Hagmanin, esimerkillinen toiminta auttaa lisäämään tietoisuutta ja suosiota sähköautoille. Heidän valintansa voivat inspiroida muita tekemään ympäristöystävällisempiä valintoja, mikä on tärkeää ympäristön kannalta kestävän tulevaisuuden rakentamisessa.

Niklas ja rakkaus

Rakkaus asiatkin lienevät kohdallaan….. mukana yhä lienee messissä Jenna Joutsenjärvi.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa