Patrik Laineen NHL ura taputeltu

Patrik Laineen piti mennä NHL:ään ja valloittaa koko manner – tällä kaudella mies on pelannut vain 18 peliä ja tehnyt niissä kuusi maalia. Vaikka se onkin paljon enemmän kuin suurin osa suomalaisista jääkiekkoilijoista koskaan yltään, on se hänelle odotuksiin nähden vähän ja puheet Laineen NHL uran lopun lähestymisestä ovat lisääntyneet. Mies on ollut joulukuusta lähtien sivussa solisluu vamman vuoksi.

Joulukuussa Patrik ja Jordan julkaisivat Instagramissa yhteiskuvan, joka kertaa paljon

Laine siirtyi NHL:ään 2016 Winnipeg Jetsin joukkueeseen ja ensimmäisen kauden 73 ottelua toivat hänelle 36 maalia. Toisella kaudella syntyi hänen maaliennätyksensä 44 maalia mutta siitä eteenpäin on ollut alamäkeaä – viime kaudella Columbus Blue Jacketsin joukkueessa, kuten nykyään, pelejä kertyi 55 ja maaleja 22. Vuonna 2022 Columbus teh Laineen kanssa neljän vuoden sopimuksen 8,7 miljoonan dollarin vuositulolla – eli yhteensä 34,8 miljoonan dollarin diilin.. mutta viime aikoina on enemmänkin puhuttu Columbuksen halusta päästä Laineesta irti – mutta kuka haluaa 26-vuotiaan entisen supertähden, jolla paikat tuntuvat olevan enemmän tai vähemmän rikki – onko nyt jo aika siirtyä vaikka sinne muotialalla, johon Laineen vaatetus usein voisi hänet liittääkin…

Jordan Leigh

Leigh, 24-vuotias Washingtonista kotoisin oleva nuori nainen, on päättänyt liittyä Hannah Noelle -mallitoimistoon. Hänellä on monipuolinen koulutustausta, sillä hän valmistui Wake Forestin yliopistosta vuonna 2020. Pääaineenaan Leigh opiskeli terveyspolitiikkaa, ja hänellä oli sivuaineina espanja ja journalismi. Näiden opintojen myötä hänellä on vahva tausta monilla eri aloilla, mikä voi hyödyttää häntä mallimaailmassa.

Leighiä kuvataan pirteäksi nuoreksi naiseksi, ja hän on saanut osakseen ylistystä olemalla ”ultimaattinen hypenainen”. Hänellä on selkeä visio tulevaisuudestaan mallina ja brändin rakentajana. Leighin suurin unelma on luoda brändi, joka inspiroi naisia ja tarjoaa heille työkaluja oman parhaan itsensä löytämiseen. Hänellä on myös suuri intohimo naisten voimaannuttamiseen, ja hän on toiminut mallina yli vuoden ajan.

Leighin tarinaan liittyy myös syvää surua ja haasteita. Nuorena 14-vuotiaana hän menetti äitinsä syöpään. Tämä traaginen menetys vaikutti hänen elämäänsä voimakkaasti ja opetti hänelle itsenäisyyttä ja vahvuutta nuorena. Leigh uskoo, että äitinsä menetys on myös opettanut häntä arvostamaan ihmissuhteita ja rakastamaan syvemmin. Patrik Lainetta ja häneen yhdistettyä fitnessmalli Jordan Leighia yhdistää oman vanhemman menettäminen varsin nuorena.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa