Pernilla ja Anssi – tämähän oli selvää jo kuukausia sitten

Siitä voitosta se lähti… tai oikeastaan jo paljon ennen sitä siellä tanssitreeneissä, jotka sitten siivittivät Tanssi Tähtien kanssa -voittoon. 36 vuotias Anssi Heikkilä ei varmaankaan itsekään odottanut mitään sellaista, mitä olisi edessä aloittaessaan treenit Pernillan kansssa.

Pernilla ja Arttu kertoivat omasta erostaan pari viikkoa sitten….

Fitness-tähti Pernilla Böckerman, 23, ja poliisi Arttu Kilpeläinen, 26, ovat ilmoittaneet erostaan. Tieto tuli julkisuuteen heidän yhteisen podcastinsa, ”Pernilla & Kyttä”, kautta. Heidän äänestään kuului sekä vakavuus että järkytys tästä päätöksestä. Molemmat korostivat, että eropäätös oli yllättävä, vaikka jotkut merkit olivat olleet ilmassa jo pidemmän aikaa.

Ristiriitaiset tunteet

Eron syvällinen vaikutus molempiin oli selvä. Pernilla mainitsi, ettei halua puhua Artusta pahaa, ja heidän välillään ei ollut riitaa tai kinastelua. Arttu puolestaan korosti, että suhde oli muuttunut enemmän työkaveruudeksi, ja he havahtuivat siihen, että yhteisiä, rentoja hetkiä oli jäänyt vähemmälle. Molemmat myönsivät, että heidän suhteensa oli muuttunut ja he olivat etääntyneet toisistaan.

Vaikeita aikoja

Vielä hiljattain he puhuivat vauvahaaveistaan podcastissaan, mikä tekee erosta entistäkin yllättävämmän. Pernilla voitti ”Tanssii tähtien kanssa” -kisan viime vuonna, ja Arttu oli hänen tukenaan koko ajan. Kuitenkin, kuten Arttu myönsi, heidän läheisyytensä oli vähentynyt ja he olivat ajautuneet yhä kauemmas toisistaan.

Kunnioitus toisiaan kohtaan

Vaikka suru on suuri, molemmat ovat löytäneet myös positiivisia puolia erossa. He korostavat, että kunnioittavat toisiaan ja keskustelevat avoimesti tuntemuksistaan. Vaikka he eivät enää asu yhdessä, he ottavat elämän päivä kerrallaan ja yrittävät löytää uuden tavan olla yhteydessä toisiinsa.

Pernilla ja Anssi

Jos katsoo näitä tanssikuvia, niin voi hyvin aistia parin välisen jännitteen, eikä se ollut vain tanssista johtuvaa. Nykyään pariskunta on jo nähty yhdessä kaupassa…

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa