Piritta Hagman ja elämän yllättävät uutiset

Miten erikoinen ja tunteikas viikko takana. Yhdessä illassa matto vedettiin jalkojeni alta, kun miesystävä Lassi lähti suoraan Ranskasta kohti uutta työpaikkaansa ja samalla uutta kotimaataan. Selitys: Piritan miesystävä, koripallomaajoukkue Susijengin päävalmentaja Lassi Tuovi kertoo tilillään tehneensä sopimuksen Euroliiga-joukkue Virtus Bolognan kanssa. Lassista tulee pestin myötä joukkueen apuvalmentaja.

Piritta Hagman on suomalainen yrittäjä ja entinen malli, joka on tullut tunnetuksi julkisuudessa erityisesti avioliittonsa kautta jääkiekkoilija Niklas Hagmanin kanssa. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2007, ja heillä on yhteensä kolme lasta. Piritta Hagman on myös tunnettu aktiivisesta some-läsnäolostaan, jossa hän jakaa näkemyksiään perhe-elämästä, hyvinvoinnista ja yrittäjyydestä.

Piritta Hagman on kotoisin Suomesta, ja hän on työskennellyt mallina ennen yrittäjäksi ryhtymistään. Hän on ollut mukana useissa televisio-ohjelmissa ja hänellä on laaja seuraajakunta sosiaalisessa mediassa, erityisesti Instagramissa.

Yrittäjyys ja hyvinvointi

Piritta Hagman on perustanut oman yrityksen, joka keskittyy hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon. Hän on myös kirjoittanut kirjan, jossa hän jakaa vinkkejä ja oivalluksia hyvinvoinnista, kauneudesta ja perhe-elämästä. Yritystoiminnan ja kirjoittamisen lisäksi hän on ollut mukana useissa hyväntekeväisyysprojekteissa.

Hagman on usein puhunut julkisuudessa hyvinvoinnin ja tasapainoisen elämän tärkeydestä. Hän korostaa erityisesti henkisen hyvinvoinnin ja fyysisen terveyden yhteyttä, ja hän onkin itse aktiivinen liikunnan harrastaja. Hän on myös avoimesti puhunut perhe-elämän ja työelämän yhteensovittamisen haasteista.

Julkisuus ja some-läsnäolo

Piritta Hagman on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja hänellä on tuhansia seuraajia erityisesti Instagramissa. Hän jakaa siellä kuvia ja ajatuksia perhe-elämästään, yrittäjyydestään sekä hyvinvoinnista. Some-läsnäolonsa kautta hän on saanut paljon huomiota ja seuraajia, jotka arvostavat hänen avoimuuttaan ja positiivista asennettaan.

Hagman on myös osallistunut televisio-ohjelmiin ja antanut haastatteluja eri medioille. Hän on käyttänyt julkisuuttaan myös hyväntekeväisyyden edistämiseen ja on mukana erilaisissa projekteissa, jotka tukevat hyvinvointia ja terveyttä.

Kritiikki ja julkisuuden varjopuolet

Vaikka Piritta Hagman on saanut paljon positiivista huomiota, hän on myös kohdannut kritiikkiä. Esimerkiksi hänen some-postauksensa ovat joskus herättäneet keskustelua ja jakaneet mielipiteitä. Kritiikki on kohdistunut muun muassa siihen, kuinka hän esittelee elämäänsä sosiaalisessa mediassa.

Hagman on kuitenkin suhtautunut kritiikkiin avoimesti ja pyrkinyt keskustelemaan seuraajiensa kanssa eri näkökulmista. Hän on myös puhunut julkisuuden varjopuolista, kuten siitä, kuinka julkisuus voi vaikuttaa perhe-elämään ja yksityisyyteen.

Merkittävät saavutukset ja projektit

  • Perustanut oman hyvinvointiin keskittyvän yrityksen
  • Kirjoittanut kirjan hyvinvoinnista ja kauneudesta
  • Aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, erityisesti Instagramissa
  • Osallistunut useisiin televisio-ohjelmiin
  • Mukana erilaisissa hyväntekeväisyysprojekteissa

Uusi suhde ja julkisuus

Piritta Hagmanin elämässä tapahtui merkittävä muutos vuoden 2022 syksyllä, kun hänestä ja uudesta kumppanistaan Lassista alettiin huhuta. Vuoden vaihteessa pari vahvisti suhteensa julkisesti julkaisemalla suloisia yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa.

Piritta ja Niklas Hagman erosivat vuoden 2018 lopussa, ja heillä on yhteishuoltajuus kolmesta lapsestaan. Eron jälkeen Piritta on ollut avoin uusista vaiheista elämässään, ja uusi suhde Lassin kanssa on yksi näistä merkittävistä vaiheista. Pari on saanut paljon positiivista huomiota, mutta myös kysymyksiä siitä, kuinka uusi suhde vaikuttaa perhedynamiikkaan ja julkisuuskuvaan.

Tulevaisuuden näkymät

Piritta Hagmanin tulevaisuus näyttää lupaavalta, sillä hänellä on monia rautoja tulessa. Hänen yritystoimintansa, kirjoittamisensa ja some-läsnäolonsa tarjoavat hänelle monia mahdollisuuksia jatkaa uraansa eri suuntiin. Uusi suhde Lassin kanssa on tuonut mukanaan uudenlaisia mahdollisuuksia ja haasteita, jotka voivat vaikuttaa hänen uraansa ja julkisuuskuvaansa tulevaisuudessa.

Hagman on myös ilmaissut kiinnostuksensa laajentaa toimintaansa ulkomaille ja tuoda hyvinvointiin keskittyvää osaamistaan laajemman yleisön tietoisuuteen. Tämä avaa hänelle uusia mahdollisuuksia ja haasteita, jotka voivat vaikuttaa hänen uraansa ja julkisuuskuvaansa tulevaisuudessa.

Edullisesti matkalle - lentäen

2 kommenttia artikkeliin ”Piritta Hagman ja elämän yllättävät uutiset”

Vastaa