Popedan uusi laulaja on Olli Herman!

Popedan alkuperäisen solistin Pate Mustajärven jättäydyttyä yhtyeestä, laulajan paikalle astuu kansainvälistä uraa tehnyt rock-laulaja Olli Herman. Herman tunnetaan kotimaisen Reckless Loven ja ruotsalaisen Crashdïetin entisenä solistina. Lisäksi hän on tehnyt suomenkielistä soolouraa. 

Popedan uusi alku alkaa nyt

”Pauli Mustajärven ilmoitettua jäävänsä pois yhtyeestä Ratinan stadionin jälkeisellä pysäkillä, aloin miettimään uutta laulusolistia, jonka kanssa jatkaisin Popedan ilon ja valon sanoman levittämistä jokaiseen niemeen, notkoon ja saarelmaan. Hämmästyttävintä oli huomata, kuinka paljon sain ’työpaikkahakemuksia’ solistin virkaan. Mukana oli tuttuja ja tuntemattomia solisteja. Lisäksi kaverit ja tuttavat ehdottelivat eri solisteja. Kaikkia ehdokkaita puntaroin ja harkitsin – kunnes kohtalo puuttui peliin”, avaa taustaa Costello Hautamäki

Costello kärsi kesällä flunssasta, jonka takia ääni alkoi häipyä hänen soolokeikoillaan. ”Olli Herman oli käynyt edellisellä viikolla jo laulamassa Popedan Kuopion keikalla Kuuman Kesän, joten soitin Ollille ja kerroin, että olisi tällainen hätätilanne. Tulisitko varmuuden vuoksi paikan päälle, jos lauluääni katoaa soolokeikalla? Tsekkaa ja ota haltuun muutamat Popeda-biisit ja tuu mestoille.”

Olli Herman saapui paikalle. Costellon lauluääni alkoi kadota keikan edetessä ja Herman hyppäsi solistin paikalle. Yleisö oli villinä. ”Keikan jälkeen istuessani takahuoneessa ääni poissa, aloin miettimään, että näinkö kohtalo tarjosi minulle laulusolistin suoraan eteeni. Soitin Ollille ja kysyin, tahdotko?”, Costello muistelee. 

Yllätyspuhelu

Olli Herman oli yllättynyt saadessaan puhelun Costello Hautamäeltä puhelun. ”Olo oli sellainen kuin olisi halolla päähän lyöty, eli pöllämystynyt, hieman ehkä hölmistynyt, mutta samaan aikaan myös erittäin otettu ja imarreltu. Ajattelin, ettei tätä puhelua voinut kukaan vielä hetki sitten kuvitella tapahtuvaksi, mutta niin vain kävi, että Costello kysyy minua laulajaksi Popedaan. Ei minulla ollut kuin yksi mahdollinen vastaus antaa: Kyllä, tottakai minä tulen.”

Olli saapui Popedan treenikämpälle ja oli ottanut kaikki Popedan keikkabiisit hyvin haltuun. ”Sehän oli sitten siinä! Lisäksi koko orkesteri oli samaa mieltä, että Olli on mies paikallaan jatkamaan Popedan solistisia tehtäviä”, Costello kiteyttää.

Kevään ainoa keikka – kesällä festivaalilavoille

Popedan kevään ainoa keikka on Tampereen Tavara-asemalla lauantaina 30.3.2024. Lipunmyynti keikalle alkaa Tiketissä tiistaina 2.1.2024 klo 9.00. Yhtye kiertää myös festivaalilavoja tulevan kesän ajan. ”Rokki soi ja aurinko paistaa!”, Costello vinkkaa.

”Yllättyneisyys on nyt vaihtunut muutamien bänditreenien myötä innokkuudeksi ja palavaksi haluksi päästä jo keikoille. Popeda on maailman paras rock-bändi. Sen musiikki ja erityisesti live-esiintyminen on puhutellut mua aina ja samasta rokkenrollin positiivisesta energiasta minutkin on valettu. On kunnia päästä mukaan”, kommentoi Herman.

Olli Hermanin monipuolinen ura ja vaikutus suomalaiseen rock-musiikkiin

Olli Herman, tunnettu myös nimellä Olli Herman Kosunen, on suomalaisen rock-musiikin karismaattinen ja monipuolinen hahmo. Hänen uransa alkoi nuoruusvuosina, ja hän on sittemmin noussut suomalaisen rock-musiikin kärkinimeksi. Olli Hermanin ääni on tunnistettava ja voimakas, hänen lavakarismansa lumoava, ja hänen tyylinsä sekä musiikissa että ulkonäössä ovat persoonallisia. Hän ei ole ainoastaan suosittu Suomessa, vaan myös kansainvälisesti, mikä tekee hänestä merkittävän hahmon suomalaisessa musiikkikulttuurissa.

Olli Hermanin musiikillinen matka alkoi jo varhaisessa iässä, ja hänelle oli selvää jo nuorena, että musiikki tulisi olemaan hänen elämänsä keskipiste. Hänen nuoruudessaan rock-musiikki oli vahvasti esillä, ja nämä vaikutteet muovasivat hänen tulevaisuutensa suunnan. Nämä vuodet olivat perusta sille intohimolle ja omistautumiselle, joka myöhemmin näkyisi hänen musiikillisessa urassaan. Olli Hermanin läpimurto tapahtui, kun hän liittyi suomalaiseen rock-yhtyeeseen, jonka kanssa hän saavutti nopeasti menestystä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Yhtyeen ja erityisesti Olli Hermanin energiset esitykset ja tarttuvat kappaleet valloittivat yleisön sydämet ja toivat yhtyeelle laajaa suosiota. Tämä menestys avasi ovia uusille mahdollisuuksille, ja Olli Hermanista tuli suomirockin tunnettu kasvo.

Hänen uransa aikana Olli Herman on näyttänyt kykynsä uudistua ja pysyä ajan hermolla. Hänen soolouransa on tuonut esiin hänen monipuolisuutensa artistina ja osoittanut, että hän pystyy haastamaan itseään ja kokeilemaan uusia tyylejä. Tämä on tuonut hänen musiikkiinsa lisää syvyyttä ja laajuutta, mikä on vahvistanut hänen asemaansa suomalaisen rock-musiikin kentällä.

Olli Hermanin vaikutus suomalaiseen musiikkikulttuuriin on ollut laajaa. Hän on toiminut inspiraation lähteenä monille nuorille muusikoille ja vaikuttanut merkittävästi suomirockin suuntaan. Hänen tyylinsä ja omistautumisensa musiikille ovat tehneet hänestä esikuvan monille tuleville artisteille. Lisäksi hänen kansainvälinen menestyksensä on osoitus suomalaisen musiikin laadusta ja kyvystä ylittää kulttuurirajoja.

Olli Hermanin suosio ulottuu myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Hänen musiikkinsa on saavuttanut suosiota erityisesti Euroopassa ja Aasiassa, missä hänen kykynsä esiintyä eri kielillä ja kulttuurien yli ulottuva karismansa ovat tehneet hänestä suositun artistin. Tämä kansainvälinen suosio on vahvistanut hänen asemaansa yhtenä suomalaisen musiikin merkittävimmistä edustajista.

Vaikka Olli Herman tunnetaan eniten esiintyjänä ja artistina, hän on myös aktiivinen musiikin parissa lavan ulkopuolella. Hän on osallistunut nuorten muusikoiden tukemiseen ja musiikkikulttuurin edistämiseen, mikä osoittaa hänen syvää sitoutumistaan ja rakkauttaan alaan. Hänen työnsä musiikin parissa ulottuu esiintymislavoilta musiikkikasvatukseen ja kulttuurin kehittämiseen, mikä tekee hänestä monipuolisen ja arvostetun hahmon suomalaisessa musiikkielämässä.

Lue myös: Popcat (diginyt.fi)

Edullisesti matkalle - lentäen

Yksi kommentti artikkeliin ”Popedan uusi laulaja on Olli Herman!”

Vastaa