Presidenttiehdokas Alexander Stubb ryömi isänpäivänä talon alla – katso kummallinen video

Isänpäivä on tälle vuodelle vietetty ja moni isä pääsi nauttimaan erilaisista hemmotteluista. Presidenttiehdokkaan Alexander Stubbin isänpäivä ei kuitenkaan vaikuttanut kovin hohdokkaalta, ainakaan hänen julkaisemansa videon perusteella. Siinä hän ryömii talon alla, mutta tärkeän syyn takia.

Stubb kertoo julkaisunsa yhteydessä syyn talonalla ryömimisellensä: ”Mökki talvikuntoon. Rännejä piti vähän ohjailla…”

Voit katsoa kummallisen videon tästä alta. Ensin siinä näkyy jotain valkoista, joka pilkahtaa talon alta. Lopulta selviää, että talon alla on presidenttiehdokas Stubb ja hänen mökkinsä, jonka rännejä piti ohjailla talvea varten.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Isänpäivätoivotusten lisäksi Stubb on saanut kehuja tekemästään likaisesta työstä

Vaikka isänpäivä ei sujunut Stubbilla kovin puhtaissa merkeissä, on hän saanut julkaisunsa yhteyteen sekä mukavia isänpäivätoivotuksia että kehuja mökillään tekemästään tärkeästä tehtävästä. Julkaisu on myös hauskuuttanut monia. Joku ihmettelee, miten rännejä pitää mökin alla ohjailla.

Eikö rännit ole räystäällä ???

Hyvää isänpäivää! Mites niitä rännejä piti sieltä mökin alta ohjailla?

Jouduitko ulkoruokintaan saunan alle?

Mahtava video ja asenne – sadesäästä huolimatta jotkut hommat on vaan tehtävä.

on julkaisua kommentoitu

Alkuvuonna 2024 järjestetään presidentinvaalit – tällainen ehdokas on Stubb

Tässä videossa mökinalla ryömivä Stubb saattaa olla jo heti ensivuoden alussa Suomen uudeksi presidentiksi valittu mies. Presidentinvaalit 2024 järjestetään sunnuntaina 28. tammikuuta 2024. Mahdollinen toinen kierros järjestetään 11. helmikuuta 2024. Stubb on yksi ehdokkaista, joita on yhteensä kahdeksan kappaletta.

Jos Stubb valitaan Suomen seuraavaksi presidentiksi, saa Suomi tällaisen presidentin:

  • Hän on naimisissa englantilaisen asianajajan Suzanne Innesin (Innes-Stubb) kanssa. Parilla on kaksi yhteistä lasta, joista tytär Emilie on syntynyt vuonna 2001 ja poika Oliver vuonna 2004.
  • Hänet on valittu vuoden vuonna 2009 positiivisimmaksi suomalaiseksi. Hän asuu tällä hetkellä Espoon Westendissa ja asui europarlamenttikautenaan Belgiassa Brysselin ulkopuolella sijaitsevassa Rixensartissa. Hän puhuu suomen ja ruotsin lisäksi myös englantia, ranskaa, saksaa ja italiaa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa