Prinsessa Catherine saattaa esiintyä julkisesti jo tällä viikolla – Trooping the Colour 2024 on kuninkaalle tärkeä juhla

Spekulaatiot siitä, että Walesin prinsessa Catherine saattaisi astua julkisuuden eteen jo tällä viikolla, kasvavat. Hänet odotetaan näkevän tulevana viikonloppuna kuninkaan syntymäpäivän juhlinnassa.

Trooping the Colour 2024 -nimiset juhlat Britannian hallitsijan syntymäpäivien kunniaksi järjestetään viikonloppuna Horse Guards Paradessa Westminsterissä. Kuninkaan syntymäpäiväparaatissa 15. kesäkuuta voi esimerkiksi nähdä RAF-lentoshown.

Catherinen odotetaan osallistuvan tähän ikivanhaan perinteiseen juhlaan, jonka tapahtumia voi nähdä ympäri Lontoota. Kyseessä on kuninkaallisille tärkeä juhla, johon prinsessan odotetaan osallistuvan kuninkaan pyynnöstä.

Kensingtonin palatsi on ollut vaitonainen prinsessan aikatauluihin liittyvissä kyselyissä. Hänen yksityisyytensä on laitettu etusijalle terveyskriisin takia. Prinsessaa ei nähty juhlapäivän harjoituksissa, mutta sitä ei ole ainakaan kiistetty, että hän ei voisi osallistua ohjelmaan oikeana juhlapäivänä.

Jos Catherine nähtäisiin juhlapäivänä kuninkaallisella parvekkeella heiluttamassa kättään, se olisi suuri uutinen. Kuningaskin olisi silloin tyytyväinen ja se vahvistaisi samalla monarkiaa. Monet ovat viime aikoina olleet huolissaan sekä kuninkaan, että prinsessa Catherinen voinnista.

Catherine on kirjoittanut rykmentille kirjeen ja pahoitellut ettei päässyt mukaan harjoituksiin

Koska Catherine ei päässyt mukaan harjoituksiin edustamaan Irlantilaiskaartia, jonka kunniaeversti hän on, hän lähetti siitä kaartille kirjeen, jossa hän pahoitteli poissaoloaan. Sitä ei ole kuitenkaan kerrottu, pääseekö hän mukaan oikeana juhlapäivänä. Hallitsija ei nimittäin maininnut kirjeessä mitään virallisesta päivästä.

”Halusin kirjoittaa teille kertoakseni, kuinka ylpeä olen koko rykmentistä ennen Colonel’s Review’a ja Trooping the Colouria.”, sanottiin Catherinen lähettämässä kirjeessä.

”Arvostan sitä, että jokainen joukko on tänä vuonna harjoitellut kuukausia ja omistanut useita tunteja varmistaakseen, että kaikki menee moitteettomasti.”, kerrotaan myös kirjeessä.

”Everstin arvo on edelleen suuri kunnia, ja olen erittäin pahoillani, etten voi ottaa vastaan ​​tervehdystänne tämän vuoden tapahtumassa. Pyydän välittämään anteeksipyyntöni koko rykmentille. Toivon, että voin edustaa teitä kaikkia jälleen hyvin pian.”, löytyy myös kirjeestä.  

Moni varmasti odottaa jännityksellä, nähdäänkö Catherine viikonloppuna julkisuudessa pitkästä aikaa.

Lähde: The Nightly

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa