Rakkautta vai näkyvyyttä etsimässä: Salla

Salla Hietikko kertoi itsestään vuonna 2022 Batchelor sarjassa näin: Salla on todellinen lady! Hän viihtyy arjessa paremmin korkokengissä kuin lenkkareissa, mutta tyylikkään huolitellun lookin alla piilee seikkailija. Psykiatriseksi sairaanhoitajaksi opiskeleva Salla ottaa muut huomioon ja hänet hurmaa itsevarma, aidosti hyväsydäminen mies.

Batchelor Salla

Jo ensimmäisellä kohtaamisella 2022 naisten kanssa Batchelor Tuomas kiinnostuu erityisesti Sallasta, jonka hän haluaa päästä tuntemaan paremmin. Hän kutsuu Sallan juttelemaan kanssaan kahden kesken, ja juttutuokion päätteeksi hän ojentaa Sallalle ensivaikutelmaruusun, joka merkitsee myös sitä, että Salla saa kutsun ensimmäisille treffeille Tuomaksen kanssa.

Tuomaksen mielestä Sallan ensivaikutelma oli erittäin hyvä, ja hän oli yllättynyt Sallan läsnäolosta ja intensiivisyydestä. Sallan hymy ja katsekontakti veivät Tuomaksen huomion heti alusta alkaen. Treffit vievät Sallan ja Tuomaksen pikaveneelle, jolla he nauttivat vauhdikkaista kyydeistä turkoosin värisillä aalloilla. Veneessä Tuomas ei epäröi, vaan suutelee Sallaa rohkeasti. Myöhemmin he siirtyvät rantaravintolaan syömään ja nauttimaan viinistä. Treffien jälkeen Salla on täynnä hymyä.

Batchelorin lopussa Salla sanaili juontaja Mikko Parikalle:

– Mulla oli itsellä ollut jo muutaman päivän sellaisia ajatuksia, että ehkä haluaisinkin jo kotiin ja harkitsin myös, että otanko ruusua enää ollenkaan vastaan. Olin oikeastaan tietyllä tavalla aika helpottunut sitten lähdön tultua, Salla analysoi. 

Kolmiodraama ja Salla

Uudessa Kolmiodraamassa viisi nykymaailman pinnalliseen ja ulkonäkökeskeiseen deittikulttuuriin kyllästynyttä sinkkua osallistuu täysin uudenlaiseen kokeiluun. Heille valitaan kaksi sopivaa kumppania ja he tutustuvat kumppaniehdokkaisiinsa pelkkien tekstiviestien välityksellä, täysin ilman ulkonäköpaineita.

Waltteri – Sallan partneri

Kolmiodraama
Waltteri
(c) MTV

Katso video: https://www.mtv.fi/video/cda6b051868ece8a15eb/jakso-4-suudelmia-ja-sanaharkkaa

Ennen viidettä jaksoa Waltteri sanaili vielä,

– Tietyllä tavalla tuntuu, että on parisuhteessa Sallan kanssa, kun tekee yhdessä niitä asioita, mut sit taas toinen puoli on silleen, että ei tunne henkilöä. Teet aamupalaa ystävän kanssa, jota et ihan vielä tunne. Sitten siinä pallottelet tietyllä tapaa kahta fiilistä siinä, että kummalle puolelle se kallistuu.   

Kolmiodraama-sarjan viidennen jakson tapahtumat tarjoavat jännittäviä käännekohtia ja yllätyksiä katsojille. Sallan yllättävät sanat herättävät kysymyksiä ja hämmennystä erityisesti Waltterissa.

Illanvietossa parit kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa, ja samalla he kertovat avoimesti suhteidensa tilasta. Sanna tuntee helpotusta, kun Petri kuvailee heidän suhdettaan tutustumiseksi kaveripohjalta. Sen sijaan Joonatanin mieliala synkistyy, kun hänen ja Mirellan nukkumisjärjestelyistä tulee keskustelunaihe. Mirella yrittää rauhoitella tilannetta korostamalla, ettei nukkumisjärjestelyjen tulisi määrittää suhteen tilaa.

Sami ja Terhi puolestaan avaavat rohkeasti omia suhteensa haasteita muille. Heidän rehellisyys herättää keskustelua ja tukee avoimuuden ilmapiiriä.

Sallan epäröinti ja hänen sanomansa hämmentävät Waltteria syvästi. Hän pohtii mielessään, miksi Salla halusi avautua asiasta juuri nyt ja mitä tarkoitusperää hänellä saattaisi olla. Waltteri pohtii, pelataanko tässä jokin peli tai pyrkiikö Salla ehkä keräämään huomiota itseensä.

Kolmiodraama-sarjan jatkuva jännitys ja yllätykset pitävät katsojat otteessaan, ja Sallan ja Waltterin tilanne lupaa mielenkiintoisia käänteitä tulevissa jaksoissa.

Sallan tavoitteet?

Kaksi tv-ohjelmaa jo takana, molemmissa lopputulema ja televiossa oleminen samantapaisia, onko Sallalla oikeasti tavoitteena rakkaus vai sittenkin oma paikka suomalaisessa viihdemaailmassa?

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa