Reese Witherspoon paljasti oikean nimensä – fanit järkyttyivät

Hollywood-näyttelijä Reese Witherspoon on nähty elokuvissa jo 90-luvun alusta lähtien, mutta siltikään hänen monet faninsa eivät ole tienneet hänen oikeaa nimeään. Tähti on sen nyt paljastanut ja se tuli monille yllätyksenä, että hänen etunimensä ei olekaan Reese. Osa faneista on suorastaan olleet järkyttyneitä tästä tiedosta.

Monet julkkikset eivät käytä oikeaa nimeään

Se ei ole harvinaista, että julkisuuden henkilö tunnetaan täysin toisella nimellä, kuin mikä hänen oikea nimensä on. Esimerkiksi laulaja ja lauluntekijä Bruno Marsin oikea nimi on Peter Gene Hernandez.  Laulaja Katy Perry on oikealta nimeltään Katheryn Hudson. Näyttelijä Emma Stonen oikea etunimi paljastui vastikään. Se paljastui, kun hän halusi, että häntä kutsutaan hänen oikealla etunimellään, joka on Emily.

Monet yllättyivät, että myöskään Reese ei ole käyttänyt oikeaan etunimeään, vaan vasta kolmatta nimeään. Tämä tuli yllätyksenä myös Nicole Kidmanille, joka näytteli yhdessä Witherspoonin kanssa komediadraamassa Big Little Lies. Tämä selvisi, kun Kidman kertoi, kuinka ei pidä Big Little Lies -näyttelijän Laura Dernin lempinimestä, jota Witherspoon käytti. Reese kutsui häntä Derniksi eikä Lauraksi, jolle löytyi lopulta hyvä syy. Witherspoon nimittäin kertoi, että hänen oikea etunimensä on myös Laura.

Reese Witherspoon onkin oikealta nimeltään Laura Jeanne Reese Witherspoon. Kidman hämmentyi tästä paljastuksesta ja halusi muistuttaa, että Laura Dern ei edes kutsu häntä Lauraksi. Witherspoon vitsaili, Kidman yritti ymmärtää jotain, jolle ei vain ole selitystä.

Witherspoon ei ole koskaan kertonut, miksi ei käytä oikeaa etunimeään. Fanit hän sai kuitenkin järkyttymään tällä etunimensä paljastuksella, joka vaikutti tulleen monille yllätyksensä, että se onkin Laura eikä Reese. Monien mielestä hän näyttää Reeseltä eikä Lauralta.

Lähde: Unilad

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa