Rosa-Maria Ryytin peppu saattaa olla jo muhkeampi kuin Kim Kardashianin – ”Nyt ymmärrän mistä se sydänemoji tulee…”

Oulusta kotoisin oleva vuoden 2015 Miss Suomi Rosa-Maria Ryyti esittelee Instagram-tilillään usein peppuaan, joka on todella muhkea. Siitä voi tulla mieleen Kim Kardashianin perät, mutta voisiko olla mahdollista, että tässä tapauksessa on jo menty Kimin perien muhkeuden ohi?

Tässä alla on tuorein julkaistu kuva Rosa-Marian muhkeasta perästä. Jokainen voi itse päätellä, mennäänkö sillä jo Kimin ohi.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Joku huomaa, että Rosa-Marian muhkea perä muistuttaa sydäntä

Rosan viimeisin kuva perästään on saanut kommenttikentän täyttymään sydämen muotoisista emojeista. Joku kommentoi, että ei nyt ihmettele, mistä tämä emoji on tullut:

-Nyt ymmärrän mistä se sydänemoji tulee 😀

Sydämien lisäksi kuvia on myös kehuttu monin sanoin. Osa niistä on englanniksi ja osa suomeksi. Yksi kehuu kuvia näin:

– Oot ihan ykkönen

Myös jouluna päästiin ihailemaan Rosa-Marian muhkeita periä

Rosa-Maria julkaisi peristään kuvan myös jouluaattona. Hänellä on kuvassa päällään joulunpunainen tiukka mekko ja kuvassa huomion vie mikäs muukaan kuin hänen muhkea peränsä. Katso kuvaa tästä alta olevasta upotuksesta, jossa Rosa-Maria toivottaa samalla hyvää joulua.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Joulun julkaisu on myös saanut osakseen kehuja, joista suurin osa on englanniksi. Myös muhkeaperäinen entinen Salatut elämät -tähti Kerttu Rissanen on tykännyt tästä julkaisusta sekä hänen lisäkseen yli 12 tuhatta muuta.

Rosa-Maria valittiin Miss Suomeksi vuonna 2015. Hän on kotoisin Oulusta ja osallistui tittelinsä myötä Miss Universum -kisaan, jossa ei edennyt 15 parhaan joukkoon. Hän kävi lukion Oulussa, mutta asuu nykyään Helsingissä ja hänen ammatikseen ilmoitetaan sisustussuunnittelija.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Rosa-Maria Ryytin peppu saattaa olla jo muhkeampi kuin Kim Kardashianin – ”Nyt ymmärrän mistä se sydänemoji tulee…””

Vastaa