Saara Aallon uudet tuulet: muutto ulkomaille, hyvinvointia ja inspiraatiota

Saara Aalto, suomalainen laulajatar, on avautunut yllättäen julkisuudessa viimeaikaisista kokemuksistaan ja oppimisistaan Espanjassa viettämänsä ajan jälkeen. Aallon matka on ollut täynnä uusia oivalluksia, haasteita ja henkilökohtaista kasvua.

Mietteitä Espanjasta

”Alkuvuosi Espanjassa oli ihmeellinen, haastava ja todella opettavainen… Välillä tuntui, että olin ihan jumissa, ja sitten kuitenkin oli paljon merkityksellisiä kokemuksia,” Aalto kirjoittaa Instagram-postauksessaan.

Espanjassa vietetyn alkuvuoden aikana Saara kertoo kokeneensa monia merkityksellisiä hetkiä. Hän on oppinut uuden kielen, espanjan, intensiivisen opiskelun ja yksityisopetuksen kautta, mikä on mullistanut hänen kielitaitonsa ja tuonut uudenlaista itseluottamusta. Kielten oppiminen on avannut hänelle uusia näkökulmia ja mahdollistanut syvemmän yhteyden paikalliseen kulttuuriin.

Lisäksi Aalto on kohdannut fyysisiä haasteita. Hän on kärsinyt pitkään jalkavaivoista, jotka ovat vaatineet huomiota ja hoitoa. Fysioterapian aloittaminen ja sitoutuminen omasta terveydestään huolehtimiseen on ollut Saaralle merkittävä askel. Hän korostaa vastuun ottamista omasta hyvinvoinnista ja kehon kunnioittamista, mikä on elintärkeä viesti kaikille.

Saara ja hänen rakkaansa Meri, jotka avioituivat näyttävästi Italiassa viime kesänä, ovat olleet Espanjassa matkalla yhdessä. Vaikka he virallisesti solmivat liittonsa jo vuonna 2020 koronapandemian aikana, vasta viime kesänä he kykenivät järjestämään suuret juhlallisuudet.

Suuria muutoksia yhdessä

Meri ja Saara Aalto ovat tehneet suuria muutoksia elämässään, mukaan lukien muuton Suomesta. Heidän yhteinen matkansa ja tuen osoittaminen toisilleen on ollut voimavara, joka on auttanut molempia kasvamaan ja kehittymään.

Aallon luovuus on saanut uutta kipinää Espanjassa. Hän on perustanut nettilaulukoulun ja viettänyt aikaa ”sävellysluolassa”, luoden uusia kappaleita ensimmäistä kertaa vuosiin. Tämä kertoo Saaran halusta uudistua ja tuoda esille uusia puolia itsestään taiteilijana.

”Oon LAULANUT, kiitos ensi viikon musikaalikonsertin. Oon laulanut enemmän kuin viimeisen neljään vuoteen,” Aalto myös kertoo.

”Rakensin Laulun Supervoimat -nettilaulukoulun, joka vihdoin vuoden suunnittelun jälkeen toteutui. Yllättävän iso prosessi oli, ja välillä tekniset haasteet meinas tehdä hulluksi. Melkein jo kaduin päätöstäni. Mutta saatiinhan se maaliin, ja nyt vihdoin voin auttaa ihmisiä laulamaan ja esiintymään kokonaisvaltaisesti!” Aalto kertoo.

Hyvinvointia ja tulevaisuuden toivoa

”Tajusin, että kylpylät on niin mun juttu ja auttaa mua rentoutumaan tosi hyvin (auttaa myös kipeisiin jalkoihin!). Musta saattaa tulla virallinen kylpylä-testaaja,” Aalto iloitsee.

Laulajan löytämä yhteys kylpylöihin ja rentoutumiseen korostaa hyvinvoinnin moniulotteisuutta. Se ei ole vain fyysistä, vaan myös henkistä ja emotionaalista. Saaran kyky nauttia elämän pienistä iloista ja löytää itsestään uusia puolia on inspiroiva esimerkki meille kaikille.

”Kiitos terapia-prosessien, luovuuden, tunteiden ja uusien kokemusten, mä olen vihdoin taas saanut yhteyden siihen Saaraan, joka on ollut vähän piilossa viime vuosina,” hän jakaa.

Jatkoa odottaen

”Vaikka tää alkuvuosi oli mulle välillä tunnetasolla tosi vaikea ja raskas, silti (ja ehkä juuri sen takia!) tuntuu että huhhuh miten paljon asiat on mennyt eteenpäin,” Aalto kertoo.

Hän jatkaa iloiten, että kaikki tuntuu nyt toiveikkaalta ja innostavalta.

”Tästä vuodesta on tulossa tosi epic… ihan pian siitä lisää! Mutta sanotaan niin, että mikään ei ole niin kuin ennen ja taas mennään mukavuusalueelle ulkopuolelle monella tavalla. Niin sitä ihminen kasvaa!”

Aalto lupaa päivittää pian kaikesta uudesta, jättäen fanit odottamaan innolla, mitä tuleman pitää.

Saara Aallon matka on ollut todistus siitä, että haasteiden keskellä voi löytää voimaa, oppia uutta ja kasvaa ihmisenä. Hän odottaa innolla, mitä vuosi 2024 tuo tullessaan, ja hänen positiivinen asenteensa ja avoimuutensa muutoksille ovat tarttuvia. Hänen tarinansa rohkaisee meitä kaikkia kohtaamaan omat haasteemme ja löytämään omat polkumme kohti henkilökohtaista kasvua ja uudistumista.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa