Saija Tuupanen erostaan Sami Hedbergistä

Tangokuningatar Saija Tuupanen ja koomikko Sami Hedberg päättivät kuuden vuoden yhteisen taipaleensa keväällä. Ero tuli monille yllätyksenä, sillä pari näytti viihtyvän hyvin yhdessä. Tuupanen kertoi Ilta-Sanomille eron syistä, että heidän työt veivät heitä erilleen ja yhteinen aika oli kortilla. Tämä oli ainut syy eroon.

Tuupanen painotti, että ex-pari on edelleen hyvissä väleissä ja draamaa ei ole. Hän kertoi surevansa eroa edelleen ja on kesän aikana keikkaillut ahkerasti, mikä on näkynyt hänen sosiaalisessa mediassa ja tangokentillä. Helsinki on vaihtunut Jyväskylään, jossa Tuupanen asuu nykyään lähempänä vanhempiaan.

Toukokuussa ex-pari ilmoitti Instagramissa erostaan julkisessa päivityksessään. He kertoivat tarvitsevansa aikaa, happea ja tilaa suhteelleen ja siksi eivät olleet kommentoineet tilannetta aiemmin. Heidän kiireiset elämät ja aikataulut tekivät arjesta haastavan, mikä johti eroon.

Tuupanen ja Hedberg korostivat, että päätös ei ollut helppo kummallekaan ja he ovat kiitollisia yhdessä vietetystä ajasta. Rakkaus ei katoa, ja kunnioitus ja ystävyys säilyvät aina. Tämä viesti heijasti heidän kiitollisuuttaan ja arvostustaan toisiaan kohtaan.

Ura ja saavutukset

Saija Tuupanen on vakiinnuttanut paikkansa Suomen iskelmätaivaalla. Hänen täysi keikkakalenterinsa kertoo hänen suosiostaan. Hän on tunnettu upeista tulkinnoistaan ja herttaisuudestaan. Tangomarkkinoilla kuningattaren tittelillä palkittu Tuupanen tunnetaan hyvästä ohjelmistostaan ja aurinkoisesta olemuksestaan.

Tuupanen on esiintynyt monissa konserteissa ja kiertueilla sekä tehnyt joulukonsertteja. Hän on ollut mukana myös musikaaleissa, kuten Suuri Tangomusikaali, Kaunis Veera ja Yes Sir antaa polttaa.

Levytykset

Saija Tuupanen on vuosien varrella julkaissut useita albumeja. Hänen debyyttialbuminsa julkaistiin omalla nimellä ja sitä seurasi Tartu hetkeen -levy. Uusimmat levytykset ovat singlet Kaksi kulkijaa (2018) ja Vastatuuleen (2019) sekä joululevy Joulu puhuu (2019).

Vuoden 2020 tuotantoon kuuluvat Single ”Ruusuja ja shampanjaa” sekä ”Konsertti Äidille” -DVD. Tuupanen on noussut keikkapaikkojen kiintotähdeksi ja keikkakuningattareksi.

Palkinnot ja tunnustukset

Saija Tuupanen valittiin Vuoden Tanssittajaksi vuonna 2015 ja Vuoden Naissolistiksi vuosina 2019, 2020 ja 2021. Hymy-lehden äänestyksessä hänet valittiin Suomen sympaattisimmaksi julkkikseksi vuonna 2021.

Tuupanen voitti Syksyn Sävel -kilpailun lokakuussa 2021 kappaleella Kuurasydän ja vastaanotti Kullervo Linnan Säätiön palkinnon samana vuonna tunnustuksena kotimaisen viihde- ja tanssimusiikin eteen tekemästään työstä.

Tulevaisuuden näkymät

Saija Tuupanen jatkaa uraansa aktiivisesti keikkaillen ja musiikkia tehden. Hänen työnsä ja yksityiselämänsä tasapainottelu on edelleen työn alla. Jyväskylään muutto tarjoaa hänelle enemmän aikaa perheen kanssa, mutta keikkailu jatkuu aktiivisena.

Tuupanen on myös kertonut olevansa avoin uusille projekteille ja mahdollisuuksille musiikin saralla. Hänen fanikuntansa odottaa innolla tulevia levytyksiä ja esiintymisiä.

Lista saavutuksista

  • Tangomarkkinoiden kuningatar
  • Useita albumeja ja singlejä
  • Vuoden Tanssittaja (2015)
  • Vuoden Naissolisti (2019, 2020, 2021)
  • Suomen sympaattisin julkkis (Hymy-lehti, 2021)
  • Syksyn Sävel -voittaja (2021)
  • Kullervo Linnan Säätiön palkinto (2021)

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa