Sami Uotila kertoi Seiskalle erotilanteestaan Kerttu Rissanen kanssa

Viime päivinä on uumoiltu paljon siitä, että Sami Uotila ja Kerttu Rissanen olisivat eronneet. Sen kumpikin heistä ovat jo kertoneet, että he ovat muuttaneet eri osoitteisiin. Seiska on kertonut, kuinka Kerttu on nähty Samin muuttopäivänä ravintolassa itkemässä.

Kerttu on myös julkaissut someen kuvia ja videoita, joissa hän on tyttöjen kanssa matkalla Kouvolan Tykkimäki Resortissa. Mukana matkalla on mm. DJ Amanda Harkimo. Näin matkasta uutisoitiin aiemmin:

Näin Kerttu Rissanen piristyi asumiseronsa jälkeen – ei tarvitse olla yksin

Seiska oli paikalla, kun Sami valmistautui kesätöihinsä

Sami esiintyy tänä kesänä Kangasalan kesäteatterissa, jossa esitetään ranskalaisfarssia nimeltään Vaimoni Maurice. Seiskan mukaan esitystä on harjoiteltu maanantaista asti Salkkarit-tähtenä tunnetun Esko Koveron johtamana.

Seiska on saanut kutsun esityksen ensi-iltaan ja päässyt jo haastattelemaan Samia esityksen merkeissä. Samalla saatiin mahdollisuus kysyä Samin tämänhetkisestä suhdetilanteesta, johon Sami vastasi näin alustaen asiaa ensin, että on pitänyt suhdeasiansa yksityisenä jo 30 vuoden ajan:

– Omasta mielestäni se on ollut hyvä juttu. Reilun vuoden takainen Yökylässä Maria Veitola oli kuitenkin tosi upea kokemus, Sami sanoo viitaten keväällä 2023 nähtyyn tv-jaksoon, jossa hän ja Kerttu esittelivät kotiaan supersuositussa ohjelmassa.

Sami jatko vielä selitystään Seiskalle näin:

– Pian sen jakson jälkeen alkoi kuitenkin taas tuntua siltä, että olen aina tykännyt suojella yksityiselämääni. Eli jos olen ollut nyt tämän tiimoilta hiljaa, niin se ajatus on syntynyt jo reippaasti yli vuosi sitten.

Samin kesä kuluu Kangasalalla, jossa Vaimoni Maurice esitetään kesäteatterissa alkaen 14. kesäkuuta. Samin tehtävänä on esittää siinä pariisilaista keikaria. Hänen vastanäyttelijänsä on esityksessä Monika Lindeman, joka on nähty myös Salkkareissa, jossa hän esittää Linda Eerikäistä. Samin rooli Salkkareissa on Aki Nikkinen, jota hän on esittänyt sarjassa vuodesta 2014 lähtien.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa