Sanni ja elämä Voice of Finlandin ulkopuolella

Kuvassa Sanni lontoolaisen Studio U:n suunnittelemassa asussa Emma Gaalassa.

SANNI (Sanni Mari Elina Kurkisuo – 26.5.1993) on yksi Suomen suosituimmista pop-artisteista, ja hän juhlii nyt 10-vuotisjuhlavuottaan musiikkimaailmassa. Artisti on noussut maamme seuratuimpien ja kuunnelluimpien artistien joukkoon omaperäisten lyriikoidensa ja tarttuvien pop-melodioidensa ansiosta. Hänen kappaleensa nousevat säännöllisesti suoratoistopalveluiden ja radiolistojen kärkeen, mikä on tehnyt hänestä arvostetun ja palkitun biisintekijän. SANNI on saanut urallaan tunnustusta useilla Emma-palkinnoilla ja Musiikkikustantajien Vuoden biisi -palkinnolla.

SANNIn hitti 2080-luvulla oli viime vuosikymmenen soitetuin radiokappale Suomessa, ja hänen kappaleensa ”Että mitähän vittua” rikkoi päivittäisen striimiennätyksen Spotifyssa yli 340 000 striimillä vuonna 2016. Artistin neljä albumia ovat kaikki saavuttaneet tripla- ja tuplaplatinaa myynnissä.

Uusi Studioalbumi ja tuottajan rooli

Viime vuonna julkaistun kultaa striimanneen Kesken-EP:n jälkeen SANNI on valmistellut viidettä studioalbumiaan. Tämän albumin tekoprosessissa artisti on ottanut entistäkin aktiivisemman roolin, toimien ensimmäistä kertaa myös tuottajana. Uusi albumi odotetaan innolla niin faneilta kuin musiikkikriitikoiltakin, ja se tulee todennäköisesti vahvistamaan SANNIn asemaa Suomen musiikkikentällä entisestään.

Uutta Sannia: Eliniänodote

Sanni ja Shirly Karvinen

Sanni nousi julkisuuteen yli kymmenen vuotta sitten ja aloitti musiikin parissa raatamisen intohimonsa vuoksi. Menestyksen myötä tulivat kuitenkin myös raskaat vuodet. Vuonna 2016 Sanni kertoi Annassa hyvinvointinsa olleen uhattuna kaiken menestyksen keskellä. Hän kohtasi arvostelua ulkonäöstään ja taisteli haluttomuuden kanssa näyttäytyä julkisuudessa.

Elämään on tuonut helpotusta terapian lisäksi myös Sannin kumppani, juontaja Shirly Karvinen. Shirlyn läsnäolo on auttanut Sannia avaamaan itseään ulospäin ja tuonut elämään rauhaa. Heidän yhteiselon on tullut niin luonnollista, että julkisesti yhdessä oleminen ei enää herätä suuria huomionosoituksia.

Sannin ajatukset rakkaudesta ja ihmissuhteista

Sanni toivoo, etteivät sateenkaarinuoret joutuisi enää piilottamaan itseään nykypäivänä. Hän itse kuvaa olevansa pitkäpinnainen rakentaja ja erittäin ymmärtäväinen ihmissuhteissa. Sitoutuminen rakkaudessa ei pelota häntä, ja hän haluaa aidosti kuulla ja ymmärtää kumppaninsa ajatuksia.

Sanni tunnustaa olevansa intensiivinen ihmissuhteissaan, mikä saattaa joskus jopa pelottaa toista osapuolta. Hän arvostaa kuitenkin niitä ihmisiä, jotka eivät pelkää hänen läheisyyttään. SANNI ja Shirly ovat tuoneet suhteensa julkisuuteen avoimesti, ensin Pride-viikolla vuonna 2021 ja sen jälkeen Emma-gaalassa vuonna 2023. Pariskunta asuu yhdessä Helsingissä, ja Sanni on kertonut, että välillä työt seuraavat häntä myös kotiin.

Edullisesti matkalle - lentäen

Yksi kommentti artikkeliin ”Sanni ja elämä Voice of Finlandin ulkopuolella”

Vastaa