Sara Siepillä on takana raskain vuosi ikinä: ”Kolkytkolme rakastan sua jo nyt.”

Vuoden 2011 Miss Suomi sekä somestara Sara Sieppi on viettänyt juuri 33-vuotispäiviään ja kertoo, kuinka rakastaa tätä ikää jo nyt. Hän kertoo, että takana on raskain vuosi koskaan ja että hän on miettinyt elämäänsä.

33. Tänä vuonna oon miettinyt omaa elämää enemmän kuin koskaan aikaisemmin marraskuussa julkaistavan kirjan takia. Tuntuu hyvältä sanoa, etten haluaisi tällä hetkellä olla missään muualla kuin tässä.

aloittaa Sara avautumisensa elämästään

Kulunut vuosi oli mulle raskain koskaan, mutta samalla se kasvatti ja opetti olemaan myös armollinen silloin, kun valoa ei ollut. Tänä päivänä tunnen iloa, onnea ja kiitollisuutta – enkä pidä niitä tunteita enää koskaan itsestäänselvinä🥰 Kolkytkolme rakastan sua jo nyt.

kertoo Sara kuinka vaikeaa hänellä on ollut, mutta ei tarkalleen sitä, miksi hänen mennyt vuosi on ollut niin vaikeaa

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Saralle on sadellut paljon onnitteluita 33-vuotispäivän johdosta sekä tsemppejä ja onnea tulevaan.

Sara on kertonut viihtyvänsä yksin reissuillaan

Jos on seurannut Saran sometilejä, niistä saa selville, että Sara matkustelee paljon. Hän on kertonut aiemmin tammikuussa, kuinka hän viihtyy reissulla hyvin yksin:

Sara Sieppi otti ja lähti – viihtyy yksin reissullaan

Uutisessa kerrottiin, kuinka Sara on päätynyt matkustelemaan yksin, koska hänen miesystävänsä Pyry Soiri muutti vuoden alussa Romaniaan, jonne hän lähti pelaamaan jalkapalloa. Sara on kertonut, että hän ei aio itse muuttaa Romaniaan. Siksi hän joutuu asumaan kahden maan välissä.

Sara julkaisee somessa todella harvoin mitään Pyryyn liittyvää.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa