Sara Sieppi ja juhannus 2024

Juhannus on yksi Suomen rakastetuimmista juhlapäivistä, jolloin monet kokoontuvat perheen ja ystävien kanssa mökeille, festareille tai muihin kesäisiin aktiviteetteihin. Kuitenkin sometähti Sara Sieppi muistuttaa, että juhannusta voi viettää myös toisin – ja se on täysin hyväksyttävää.

Yksin juhannusta viettävä Sara Sieppi rohkaisee muita

Sara Sieppi kertoi sosiaalisen median kanavillaan viettäneensä juhannusta tänä vuonna Torniossa mökillään. Ex-missi jakoi ajatuksiaan juhannuksesta ja siitä, kuinka tärkeää on muistaa, että jokainen voi viettää juhannuksen omalla tavallaan.

”Harmittaa, etten oo muistanut aikaisemmin muistuttaa, että juhannuksiakin on erilaisia ja on ihan ok olla vaan kotona!!” Sieppi aloittaa kirjoituksensa. Hän painottaa, että vaikka juhannukseen liittyy usein sosiaalinen paine olla ystävien ja perheen kanssa, on täysin hyväksyttävää viettää juhla yksin kotona.

Juhannus ilman suuria suunnitelmia

Sara kertoo juhannuksensa olleen monin tavoin erilainen kuin yleensä. ”Eli vaikka et oo kavereiden kaa festareilla tai kaveriporukan kaa rellestämässä mökillä, niin meitä muitakin juhannustyyppeja löytyy. Mä vietin sen perheen kaa ja nyt selaan yksin Tik Tokkia sohvalla ja mieskin töissä ulkomailla,” hän jatkaa.

Saran tarina tarjoaa lohdutusta niille, jotka tuntevat yksinäisyyttä juhannuksena. Vaikka sosiaalinen media saattaa antaa kuvan, että kaikki viettävät juhannusta suurissa ryhmissä ja juhlahumussa, todellisuus voi olla toisenlainen. Sara itse viihtyy kotona ja nauttii rauhallisesta hetkestä itsensä kanssa.

Sosiaalisen median paineet

Sara käsittelee myös sosiaalisen median luomia paineita. ”Somen kautta yleensä saa tosi usein sellaisen kuvan, että täälläkin on ollut niin upeeta ja ihanaa (ja niin siis onkin), mut silti fillis on aika yksinäinen, vaikka en haluaiskaan just nyt olla missään muualla (okei mun miehen kainalossa),” hän kirjoittaa.

Tämä huomio on tärkeä muistutus siitä, että sosiaalisen median täydelliset kuvat eivät aina kerro koko totuutta. Yksinäisyys voi olla läsnä, vaikka ulospäin kaikki näyttäisi täydelliseltä. Sara kannustaa seuraajiaan hyväksymään omat tunteensa ja ymmärtämään, että yksin oleminen on täysin normaalia.

Juhannus mökillä

Sara vietti tämän juhannuksen Torniossa mökillään perheen kanssa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun hän vietti juhannuksen kyseisessä paikassa, ja kokemus oli hänen mukaansa ainutlaatuinen. ”Oli ihanaa viettää juhannus rauhallisesti ja luonnon keskellä,” Sara kertoo.

Mökillä vietetty juhannus antoi Saralle mahdollisuuden irrottautua arjen kiireistä ja nauttia Suomen kauniista kesäluonnosta. Hän jakoi seuraajilleen kuvia mökin maisemista ja juhannuskokosta, mutta muistutti samalla, että jokaisen juhannus voi olla erilainen.

Yksin juhannuksen viettäminen – ei häpeän aihe

Sara korostaa, että yksin juhannuksen viettäminen ei ole syy hävetä. ”Some tekee mielelle sen, et pitäis muka olla kaikkialla kaikkien kanssa ja yksin oleminen tämmösinä päivinä on vähän outoa (vaikka ei se oo!!)” hän kirjoittaa.

Hänen viestinsä on selkeä: juhannusta voi viettää monin eri tavoin, eikä mikään tapa ole toista parempi. Yksin oleminen voi olla rauhoittavaa ja antaa aikaa omille ajatuksille. Sara rohkaisee kaikkia viettämään juhannuksen juuri sillä tavalla, mikä tuntuu itselle parhaimmalta.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa