Sirpa Selänteen aiheuttama somemyrsky sai nyt Valavuorenkin kommentoimaan: ” Päivän parasta viihdettä tämä kommenttiketju! Go Sherpa!”

Ex-jääkiekkoilija Teemu Selänteen vaimo Sirpa Selänne julkaisi eilen tiistaina Instagram-tililleen julkaisun, joka on saanut aikaiseksi somemyrskyn. Sirpa kritisoi julkaisussaan Elokapinan toimintaa ja oli sitä mieltä, että siihen osallistuvat nuoret on kasvatettu huonosti.

Mun mielestä meidän vanhempien pitäisi kertoa nuorille aikuisille että ei ole oikein rikkoa yleisiä järjestys sääntöjä ja vastustaa virkavaltaa joidenkin aatteiden takia.

Itse vanhempana en hyväksyisi omien lasteni makaavan ajotiellä keltaiset liivit päällä ja ajattelevan että se on ok. Miten ihmeessä se voi olla kenenkään mielestä oikein ja sallittua? Millainen vanhempi hyväksyy tälläisen käytöksen omilta lapsiltaan?

kertoo Sirpa mm. kohun aiheuttaneessa julkaisussaan

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Näin Sirpa on kohauttanut myös aiemmalla julkaisullaan:

Sirpa Selänne julkaisi vanhan lehtikuvan, joka hämmensi – ”…luulin ensin, että on kuva isästä ja tyttärestä…”

Teemu on myös halunnut kirjoittaa kommentin vaimonsa julkaisuun sekä myös Aleksi Valavuori

Moni julkisuudestakin tuttu on kirjoittanut oman kommenttinsa Sirpan julkaisuun. Moni heistä on Sirpan kanssa samaa mieltä, kuten tietysti hänen oma miehensä Teemu Selänne. Teemun kommentti on tällainen:

”Hyvä Sippe! wow..täyden 10:in kirjoitus 💪vaikkakin veikkaan että vassarit ja reppanat ei siitä tykkääkään…”

Myös monille tuttu nimi liikemies Aleksi Valavuori on kommenttinsa perusteella Sirpan kanssa samaa mieltä. Hänen kommenttinsa menee näin:

”Päivän parasta viihdettä tämä kommenttiketju! Go Sherpa!”

Ei ole vaikea arvata, että osa kommentoijista ei ole Sirpan kanssa samaa mieltä. Elokapinaihmiset ovat tietysti halunneet hyökätä Sirpan kommentointia vastaan.

Aiemmin on uutisoitu, kuinka Iida Vainio on myös halunnut kertoa olevansa Sirpan kanssaan samaa mieltä. Se selvisi hänen Stories-osiossaan, jossa hän kertoi, että on Sirpan kanssa aivan samaa mieltä ja että hän ei voi käsittää mm. ajotiellä makaamista, virkavallan vastustamista.

Sirpa on saanut julkaisun yhteyteen myös todella rumaa kommentointia, joka menee jo huonon käytöksen puolelle. Myös Teemun kommentin alle on tullut sekä positiivista että negatiivista kommentointia.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa