Sointu Borg ilmoitti yllättävästä päätöksestä: ”Mutta jumalaare! Ihanata! Maagista!”

Yrittäjä, puhuja ja mediapersoona sekä diilivoittaja Sointu Borg aikoo ottaa tulevina päivinä rennosti. Hän ilmoittaa Instagram-tilillään, että hän ei ole tavoitettavissa yli kuukauteen.

En ole tavoitettavissa 16.12.2023-21.01.2024 (minkään viestipalvelimen kautta) sillä olen pidemmällä joululomalla.

kertoo Sointu pitkästä joululomastaan

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Tätä kaikkea Sointu ei aio tehdä aikana, jolloin hän ei ole tavoitettavissa

Sointu kertoo tarkoin, miten häntä ei nyt saa kiinni hänen joululomansa aikana ja mitä hän ei aio sinä aikana myöskään tehdä. Hän ilmoittaa kuitenkin sähköpostiosoitteen, jonne hänelle voi laittaa viestinä työkyselyitä ja yhteistyöpyyntöjä.

Somettelen hajanaisesti, mutta en lue aktiivisesti DM-viestejä, poistan loman ajaksi whatsappin, enkä lue sähköpostia. En myöskään vastaa puheluihin, puhelin menee kokonaan offline-tilaan. Haluan irtaantua viesti- ja informaatiotulvasta ja metsästää kiireen kukistamaa luovuutta.

Sointu kertoo kuinka on odottanut tätä lomaa ja mitä se hänelle tarkoittaa

Sointu osallistui syksyllä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa ja joutui kesken kisan sairaalaan kovien selkäkipujen takia. Nyt hän saa levähtää kiireisen vuoden jälkeen ja kertoo, kuinka aikoo jaksaa hyvin taas painaa eteenpäin ja tavata ihmisiä, kun on ensin ollut pitkällä lomalla ja saanut itselleen aikaa.

Aivoille tilaa, niin jaksaa painaa taas ensi vuonna hyvällä sykkeellä ja olla läsnä ihmiskohtaamisissa. Oon niin odottanu tätä aivolomaa. Ja ennen kaikkea omaa tilaa ja täyshiljaisuutta. Sitä, että en oo kenenkään tavoitettavissa yli kuukauteen.

Muistakaa ottaa myös itsellenne lomalla kunnolla aikaa. Liika touhottaminen on yliarvostettua hommaa.

Mutta jumalaare! Ihanata! Maagista! Ja ihanaa joulua kaikille jo etupeltoon!

kertoo Sointu

Sointun julkaisussa nähdään video ja kuvia paikasta, jossa on hyvä rentoutua. Joku mainitsee kommentissaan, kuinka naisen valitsema paikka on upea ja siellä huolehditaan hyvin asiakkaista:

”Nauti @sointuorvokki ja joskus mee irtaantumaan arjesta @arcticskylapland iin! Aivan sairaan upee mesta ja älytön huolenpito asiakkaista ja kaikesta mitä lomalla tarttee!”

Näin Sointu esitteli siskonsa Maisan: Tässä on Sointu Borgin kuvankaunis pikkusisko Maisa – Onko heissä samaa näköä?

Moni muukin toivottaa Sointulle hyvää ja rentouttavaa lomaa.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Sointu Borg ilmoitti yllättävästä päätöksestä: ”Mutta jumalaare! Ihanata! Maagista!””

Vastaa