Söpöysvaroitus! Tältä näyttää Saara Aallon ja Meri-rakkaan uusi perheenjäsen

Laulaja Saara Aalto on julkaissut videon hänen ja Meri-rakkaan uudesta perheenjäsenestä. Kyseessä on söpö valkoinen koiranpentu, joka on muuttanut pariskunnan kotiin. Myös Merin Instagram-tilillä näkyy sama julkaisu koirasta.

Näet videon koirasta tässä alla olevassa upotuksessa. Koiralla on jo omakin Instagram-tili yhdessä pariskunnan toisen koiran eli 8-vuotiaan Lillin kanssa. Videoissa nähdään myös Lilli, joka käy tutustumassa uuteen veljeensä.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Uuden koiran nimi on Batman ja se on maltipoo

Saaran ja Merin uusi perheenjäsen on poikakoira nimeltään Batman. Koira on maltipoo eli kyseessä on sekarotuinen koira, joka on syntynyt maltankoiran ja villakoiran risteytyksestä. Ne ovat nostaneet suosiotaan viime vuosina, joten niitä kutsutaan myös ”design-koiriksi”.

Batman on valkoinen koira, joka rotunsa puolesta kuvataan leikkisäksi ja ystävälliseksi koiraksi. Pentu vaikuttaa olevan vielä aika jännittynyt saapuessaan uuteen kotiinsa. Se vähän tärisee Saaran sylissä ja kurkkii uuteen kotiin päästessään petinsä uumenista. Lopulta pentu nukahtaa, jonka Saara itsekin toteaa videossaan.

Batman on pariskunnan toinen yhteinen koira

Saaralla ja Merillä on toinenkin koira kleinspitz -rotuinen ja nimeltään Lilli. Lilli on jo 8-vuotias ja kuvaillaan myös rotunsa mukaan tulevan hyvin toimeen ihmisten ja muiden eläinten kanssa, kuten maltipoo-rotuisetkin.  

Myös Shirly Karvinen etsi tammikussa nähtävässä ohjelmassa kaveria koiralleen:

Shirly Karvinen etsii Pentti-koiralleen kaveria Koti koiralle -ohjelmassa: ”Pääset meidän kanssa kotiin – siellä punapää on ostanut sinulle vähän luuta”

Maltipoo jää yleensä kooltaan pieneksi koiraksi, mutta siitä voi tulla, varsinkin uroksista, jopa 35 senttimetriä korkea ja 9 kiloa painava. Batman on poikakoira ja sen elinajan odotukseksi kerrotaan 15 vuotta.

kleinspitz on myös pieni koirarotu ja sen ihanne säkäkorkeus on vain 26 senttimetriä. Batmanista taitaa tulla siskoaan suurikokoisempi, koska kleinspitzin paino on yleensä noin 3–5 kiloa.

Videoiden yhteyteen on tullut paljon ihania kommentteja, kuten tämä:

”On niin söpö, että ei kestä! Kyllä niistä vielä kaverit tulee Lillin kanssa, vaikkakin Lilli voi olla alussa mustis, kun yhtäkkiä tulee siihen toinen tyyppi rinnalle ja äidit paijaa pentua! Mutta Lillille oma spessu aika, niin eiköhän se siitä! Onnea pennun kanssa!”

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa