Suri Cruise osoitti viimeisimmällä teollaan, että hänen kuuluisa isänsä Tom Cruise ei merkitse hänelle mitään

Hollywood-tähtien Tom Cruisen ja Katie Holmesin tytär Suri Cruise on täyttänyt 18-vuotta. Hän on nyt täysi-ikäisenä näyttänyt, ettei halua edelleenkään olla yhteydessä isäänsä. Suri on nähty viimeksi isänsä seurassaan vuonna 2012, kun he kävivät yhdessä Disney Worldissa.

Surin sisäpiiriin kuuluvan henkilön on kerrottu väittäneen näin:

”Suri ei siitä huolimatta, että hän on 18-vuotias, ole ollut yhteydessä isäänsä, ja vaikka isä soittaisi, hän ei vastaisi.”

Suri joutui valokeilaan vuonna 2006, kun on hän oli vasta vauva. Hänen äitinsä Katie on tehnyt paljon sen eteen, että Suri saisi elää mahdollisimman normaalia elämää. Surista on nähty harvoin kuvia, joissa hän liikkuu julkisilla paikoilla usein yhdessä äitinsä kanssa. Väitetään, että hän ei ole ollut missään yhteydessä isäänsä sen jälkeen, kun hänen vanhempansa erosivat. Tom on silti maksanut suuria elatusmaksuja Surista.

Suri on nyt tietyllä tavalla todistanut, että haluaa katkaista viimeisenkin siteensä isäänsä

Suri esiintyi toukokuun alussa 2024 Manhattanin lukionsa tuotannossa Head Over Heels, joka on musikaali. Hän esitteli siinä näyttelijänkykyjään esittämällä musikaalin prinsessa Philocleanaa.

Musikaali sisälsi samalla merkin siitä, isä ei merkitse Surille mitään. Hän nimittäin esiintyi musikaalin ohjelmalistalla nimellä, josta hän oli poistanut isänsä sukunimen Cruisen ja oli lisännyt sen tilalle äitinsä toisen nimen. Nimi oli täten Suri Noelle. Tämän on ajateltu olevan merkkinä siitä, että hän haluaa katkaista kaikki välinsä isäänsä.

Tom teki Surin syntymäpäivänä jotain, jonka mukaan hänkään ei välitä tyttärestään

Surin isän Tom on nähnyt osallistuneen huhtikuussa Lontoossa Victoria Beckhamin syntymäpäiväjuhliin. Päivä oli sattumalta sama, jolloin Suri täytti 18-vuotta. Sen on sanottu olleen teko, joka todistaa, että hänkään ei välitä tyttärestään tai ainakin se näytti sen, mitkä prioriteetit hänellä on liittyen Suriin.

Lähde: The List

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa