Suuri Seikkailu 2024: Nina Mikkonen

Tosi-tv-ohjelmissa viime vuosina nähty Nina Mikkonen paljasti viime vuonna, että on joutunut kieltäytymään Selviytyjät Suomi -ohjelmaan osallistumisesta aiemmin.
– Minua pyydettiin mukaan pian Timon kuoleman jälkeen. Kuolemasta oli niin vähän aikaa, etten voinut siinä tilanteessa lähteä kesken surutyön ja jättää poikia yksin, Nina Mikkonen kertoi IS:lle Niina Kuhdan häissä viime toukokuussa.
Sittemmin Ninaa on nähty varsin tasaisesti eri kanavien erilaisissa reality-ohjelmissa.

Suureen Seikkailuun

Nina Mikkonen, 59, on yrittäjä ja mediapersoona, joka tuli tunnetuksi Timo T. A. Mikkosen puolisona ja kotiäitinä heidän kahdelle lapselleen. Perheen elämää seurattiin ohjelmassa Mikkosten maailma sekä myöhemmin osana Karavaanarit-ohjelmaa. Vuonna 2019 Nina osallistui Suurin pudottaja VIP -ohjelmaan vieden koko kilpailun voiton. Keväällä 2021 hänet nähtiin myös Big Brother VIP -ohjelmassa, jossa hän sijoittui kolmanneksi. Miehensä sairastuttua vakavasti vuonna 2011, Nina toimi tämän omaishoitajana aina miehensä kuolemaan asti.  Suurista vastoinkäymisistä huolimatta tämä sinnikäs yrittäjä on jatkanut elämän haasteiden kohtaamista avoimesti ja rohkeasti ja nostanut itsensä tunnetuksi vahvana ja monipuolisena naisena, jota eivät pienet haasteet hetkauta. Suureen seikkailuun Nina on tullut näyttämään nuoremmille, että kilpailussa tarvitaan muutakin kuin pelkkää raakaa fyysistä voimaa.

Nina Margita Mikkonen o.s. Salonen on suomalainen kotiäiti ja entinen Myrskylän kunnan kunnanvaltuutettu sekä Myrskylän seurakunnan kirkkovaltuutettu. Nina Mikkonen oli naimisissa Timo T. A. Mikkosen kanssa vuosina 2001–2017. Heillä on kaksi lasta,

Nina ja Matias

Ninan poika Matias käväisi joulukuussa armeijan harmaista kotona, ja tuloksena oli äidin kanssa tanssivideo…..

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa