Tällainen on Saara Ahlberg

Kohuliikemies Stefan Therman on nähty viettävän aikaa vuoden 2015 Miss Suomi -kilpailuun osallistuneen Saara Ahlbergin kanssa. Seiskan saamien tietojen mukaan pariskunta on viihtynyt yhdessä helsinkiläisessä ravintolassa, jossa heidät on nähty nauttimassa viiniä. Suhde Theermanin kanssa on alkanut jo vähintään vuoden vaihteessa.

Saara Ahlberg ja Miss International -kilpailu 2015

Vuonna 2015 Saara Ahlberg, Miss Suomen toinen perintöprinsessa, edusti Suomea Miss International -kilpailussa Japanissa. Vaikka Ahlberg ei sijoittunut kymmenen finalistin joukkoon, hän esiintyi upeasti kansallisasukierroksella. Hänellä oli yllään muhkea lumivalkoinen iltapuku ja kaunis hiuskoru. Saara Ahlberg oli muuten vuonna 2015 ns. keskiverto Mis Suomi mittojensa puitteissa.

Pituus: 174 cm
Paino: 58 kg
Mitat: 91-65-91

Harrastukset: Muodostelmaluistelu, kuntosali
Ihailemasi Miss Suomi ja miksi: Satu Tuomisto – Hän on edennyt hyvin urallaan ja on hyvin kaunis ja ylväs.

Saara Ahlbergin tausta

Ennen missiyttään Saara Ahlberg toimi Jokereiden ice girlinä, jonka tehtäviin kuului Hartwall Arenan jään puhdistaminen jääkiekko-otteluiden tauoilla sekä yleisön viihdyttäminen. Hän on myös kertonut, että hänen pinnansa saattaa palaa helposti – kuten monen muunkin Thermanin ex-tyttöystävien.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa