Tältä näyttää Janne Kataja blondina – ”Katsoin ekana että Tauski…”

Janne Kataja on joutunut kokemaan viime aikoina kovia. Nyt hän on kuitenkin julkaissut itsestään vanhan kuvan vanhoista hyvistä ajoista. Kuva on nostalginen kuva ja Jannen vieressä poseeraa siinä Anita Hirvonen, joka tunnetaan paksusta kiharapehkostaan. Jannen hiukset taas eivät ole kuvassa sellaiset, joihin monet ovat tottuneet. Ne ovat nimittäin täysin valkoiset, joka on saanut jonkun kuvan nähneen ensin erehtymään henkilöstä.

Ystäväni Vesku oli löytänyt kuvamuiston kausitaikuri-ajoiltani Kanarialta. Vieressä yksi ikonisimmista artisteista, rakas Anita Hirvonen.

kertoo Janne kuvan taustoista

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Näin on uutisoitu Jannesta aiemmin:

Iina Kuustonen tapasi Janne Katajan: ”Olipa kiva nähdä Jannea! – ”Sarkasmia havaittavissa…”

Katso miltä Janne Kataja näytti 10-vuotiaana – ”Lupaan tulla siihen kirkkoon missä olet pappina…”

Joku erehtyi ensin henkilöstä ja joku muistelee entisiä hyviä aikoja

Jannen julkaisemaa kuvaa on kommentoitu osa vähän hauskoillakin tavoilla. Moni näkee kuvissa jotain nostalgiaa. Tässä muutama kuvaan tullut kommentti:

– Katsoin ekana että Tauski 😂😂😂

– Oi niitä aikoja 🥹 kaikki oli vielä niin hyvin. Kaikilla.

– Mun edesmenneestä sedästä on samantyyppinen kuva Anitan kanssa😅

– Mä niin muistan nämä ajat kun kävit ”hävittäämässä” yksi sun toinen meidän tarjoilijoista ja tulit mun mukaan matkatstojen tervetuliaistilaisuuksiin oli hauskat ajat hahahahaaaa

Myös Ellen Jokikunnas on tehnyt oman huomionsa kuvasta: ”Tyypit ovat ottaneet arskaa foliot nassujen edessä! ☀️”

Janne on yksi suositun Kyllä isä osaa-elokuvan tähdistä

Jannella ei ole enää valkoisia hiuksia, jonka voi todeta tästä yhdestä hänen viimeaikaisesta julkaisemasta kuvastaan. Siinä hän esittelee paikkaa, jossa on kuvattu uutta suomalaista suosittua elokuvaa Kyllä isä osaa. Jannekin oli mukana elokuvan näyttelijänä. Hän esittää elokuvassa Taksi-isännän poikaa.

Myös Jannen entinen yhtiökumppani Aku Hirviniemi konkurssiin menneestä yrityksestä Hihhihhii Oy on mukana elokuvassa pienessä sivuroolissa, jossa Aku esittää tyylikästä miestä. Janne ja Aku ovat tunteneet toisensa jo pitkään eikä miesten elämä ole ollut viime aikoina helppoa.  

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa