Tässä on Riku Niemisen vaimo – katso harvinaiset kuvat parin yhteiseltä reissulta

Näyttelijä Riku Nieminen on julkaissut kuvan, jossa hän on yhdessä nykyisen vaimonsa kanssa. Kuva on harvinainen, sillä Riku ei ole juurikaan julkaissut kuvia muista perheenjäsenistään. Varsinkaan nykyistä vaimoaan hän ei ole halunnut tuoda julkisuuteen.

Kuitenkin tästä alla olevasta julkaisusta voidaan nähdä, miltä Rikun vaimo näyttää. Pari on siinä yhdessä vaeltamassa. Julkaisusta löytyy useampi kuva, jotka kannattaa katsoa, jos haluaa nähdä harvinaisia kuvia Rikun vaimosta.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Karhunkierros Photo Dump: Kultsi-edition!

💚💚💚

on Riku kirjoittanut vaelluskuvien yhteyteen

Ensimmäisessä kuvassa parilla on päässään aurinkolasit, joten sää taitaa olla hyvä ja siltä se näyttääkin. Myös parin ilmeet ovat iloiset. Toisessa kuvassa he ovat makaamassa teltassa. Kolmannesta kuvasta voi päätellä, että paikalla on myös paljon itikoita, koska parilla on päässään hyttyspäähineet.

Riku näyttelee Spedeä Spede-elokuvassa: Spede-elokuva – tällainen on elokuva tähdestä

Lue myös: Spede-elokuvan teaser-trailer julki!

Neljännessä kuvassa on patikointia takana jo paljon ja parin ilmeetkin ovat vähän tuskastuneet. Seuraavassa kuvassa vaimo suutelee Rikua poskelle. Kuvia riittää vielä paljon lisää ja hauskaa näyttää suurimmaksi osaksi olleen.  

Riku oli pitkään naimisissa näyttelijä Annika Poijärven kanssa

Tämä avioliitto on Rikun toinen, koska Riku on ollut naimisissa myös näyttelijä Annika Poijärven kanssa. He erosivat vuonna 2019 ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Riku meni naimisiin nykyisen vaimonsa kanssa elokuussa 2023.

Riku ei ole kertonut vaaleahiuksisen vaimonsa nimeä julkisuuteen, mutta tähän julkaisuun liitetyn profiilin (heidimariian) perusteella vaimon etunimi on Heidi. Vaimon tili ei ole julkinen, eikä sen kuvia pääse katsomaan.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa