Tässä on Suvi Teräsniskan lapsuuden perhe – katso harvinaiset kuvat ja video

Laulaja Suvi Teräsniska vietti lapsuutensa Oulussa siitä lähtien kun hän oli 7-vuotias. Hän asuu edelleen Oulussa, kun hän ei ole keikkailemassa, jossa hänellä on talo nykyisen perheensä kanssa. Suvi on nähty mm. kannustamassa Oulussa jalkapalloa harrastavia poikiaan jalkapallokentän laidalla.

Suvin lapsuuden perheestä ei ole nähty juurikaan kuvia eikä heistä ole kerrottu kovinkaan paljon. Mutta nyt Suvi on julkaissut heistä yhteiskuvan. Kuvassa nähdään Suvin äiti ja isä sekä noin 10 vuotta Suvia nuorempi Oskari-veli.

Kahta en tänä kesänä vaihtais ja se on vapaat viikonloput ja oma perhe. Tänään olin kattomassa pikkuveljen @oskarite bändin @taskujauheliha keikkaa @ropparantarock ssa 🤘🏻

on Suvi kirjoittanut julkaisunsa yhteyteen

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Suvi ei ole perheensä ainoa muusikko, vaan velikin on lähtenyt musiikkialalle

Suvin julkaisussa on mukana myös video, josta selviää, että Suvin velikin on musiikkialalla. Veli on myös mukana bändissä, jonka esiintymistä Suvi oli katsomassa viime lauantaina yhdessä vanhempiensa kanssa. Paikkana oli Kuivaniemi ja siellä olevat festarit.

Veljen bändin nimi on nimeltään Taskujauheliha. Bändi soittaa suomalaista rokkia ja sen suosituimpia kappaleita on kuunneltu Spotify-musiikkipalvelussakin tuhansia kertoja. Tänä vuonna bändin voi nähdä esiintymässä myös Oulussa järjestettävillä suosituilla Qstock-festareilla. Suvi ei itse esiinny siellä, mutta veljen bändin esiintymistä päästään seuraamaan siellä perjantaina 26.7. alkaen kello 19.15 ja tarkkana paikkana on Oulu2026-lava.

Bändi esittää Suvin kuvaamalla ja julkaisemalla videolla kappalettaan nimeltään Oulu II. Kappaleessa on nokkelasti tuotetut sanat, joita kannattaa kuunnella tarkoin. Suvin julkaisemassa perhekuvassa hänen äidillään ja isällään on päällään Taskujauheliha-bändin fanipaidat. Veljellä taas on päällään Foo Fightersin t-paita.

Tässä julkaisussa nähdään harvinainen kuva ja video, jollaisia Suvi ei yleensä julkaise. Suurin osa hänen julkaisemistaan kuvista liittyvät hänen omaan uraansa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa