Tästä syystä Tori Spelling syyttää huonoista hampaistaan Beverly Hills 90210 -kollegaansa Jason Priestleya

Moni muistaa Tori Spellingin 90-luvulla esitetystä suositusta TV-sarjasta Beverly Hills 90210. Hän on nyt tehnyt paljastuksen, joka liittyy hänen hampaisiinsa. Samalla se liittyy samassa sarjassa esiintyneeseen Jason Priestleyyn, jonka kanssa hänellä oli lyhyt suhde kauan ennen hänen avioliittoaan.

Tori kertoo paljastuksessaan, kuinka Jason on hyvä, mutta aggressiivinen suutelija. Samalla hän paljastaa, että Jason on myös syyllinen hänen epätäydelliseen hymyynsä. Hänen etuhampaansa nimittäin murtui, kun hän suuteli Jasonin kanssa hississä. Heidän hampaansa olivat osuneet yhteen ja Torin hampaat olivat ilmeisesti niin hauraat, että ne eivät olleet kestäneet sitä.

Torin mukaan hänellä oli ennen kauniit hampaat, mutta ei enää, koska ne ovat niin hauraat. Siksi hän taisi juuri käydä Napassa, Kaliforniassa huollattamassa hampaansa. Hän kertoo Instagram-tilillään täten syyn siihen, miksi hän ei enää hymyile niin paljon kuin ennen. Sitä oli häneltä myös kysytty suoraan.

Torilla on viisi lasta yhdessä ex-miehensä Dean McDermottin kanssa

50-vuotias Tori on viiden lapsen äiti: Beau, 7, Finn, 11, Hattie, 12, Stella, 15, ja Liam, 17. Kaikilla hänen lapsillaan on sama isä 57-vuotias Dean McDermott. He olivat naimisissa pitkään, mutta he erosivat juuri toisistaan.

Tori paljastaa, että hänen elämässään on ollut paljon tärkeämpiä asioita, kuin hänen hampaansa. Hän meni naimisiin, sai viisi lasta, joiden myötä hän lakkasi tekemästä asioita itselleen. Nyt hän ei enää laiminlyö itseään niin paljon ja hän päätti korjauttaa hampaansa. Ne ovat olleet hänen prioriteeteissään viimeisenä, jota hän nyt katuu. Hänen mukaansa hampaiden korjauttaminen antaa samalla hänen itseluottamustaan takaisin.

Torista tuntuu, että hänen uudet hampaansa tulevat muuttamaan hänen elämänsä. Tällä hetkellä hänellä on vielä väliaikaiset hampaat, mutta uudet ja pysyvät hän saa kahden viikon kuluessa.

Lähde: People

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa