TIS kestosuosikit Juuso ja Vilma loppusuoralla

Kuinka kauan voi turha julkisuus kannatella? Kuinka monessa eri realityohjelmassa voi olla mukana, ennen sitä viimeistä, jonka jälkeen soitot loppuvat? Tätä kyselee ja ihmettelee useampikin suomalainen realitykatsoja, kun seurannassa ovat Juuso Lehmusvyöry ja Vilma Karjalainen (Gossip Moms Suomi -realitysarjastakin tuttu podcast-juontaja ja Nellafiina-vaatefirman luoja), eli juurikin tämä surullisen kuuluisa TIS pariskunta, joka sittemmin varsinkin Vilman kautta ovat olleet vähän väliä jonkun median sivuilla. Heille kun ei silloin aikoinaan riittänyt yksi kausi Temptation Islandia, vaan pariskunta olivat mukana ensimmäisen kerran eli kolmannen kauden jälkeen vielä vidennälläkin kaudella.

Pariskunnan kahdeksanvuotinen suhde päättyi nyt…. kai… taas… pari vuotta sitten oltiin näin yhdessä…

Sittemmin alkoivat pettämissyytökset lennellä.

Juuso ja Vilma ovat viime aikoina olleet otsikoissa heidän yksityiselämänsä käänteiden vuoksi. Ero ja siihen liittyvät tapahtumat ovat herättäneet laajaa keskustelua ja huomiota, erityisesti sosiaalisessa mediassa.

Juuso päätti keskeyttää aiemmin ilmoittamansa 40 päivän sometauon julkaistakseen videon, jossa hän avaa näkemyksiään ja kokemuksiaan erosotkusta. Hänen Instagram-tarinansa ja YouTube-videonsa paljastavat, että hän on kokenut tulleensa petetyksi Vilman toimesta. Juuso on ilmaissut haluavansa ottaa aikaa itselleen ja jatkaa sometaukoansa, poistamalla Instagram-sovelluksen ja keskittyen henkilökohtaiseen kasvuun ja rauhaan.

Vilman reaktio ja Instagram-päivitykset

Vilma puolestaan on päivittänyt omia tuntemuksiaan Instagram-tarinoidensa kautta. Hän on ilmaissut uskovansa, että he voivat selvittää asiansa ja maininnut kokeneensa trauman. Vilman julkaisut eroavat huomattavasti Juuson julkaisemista sisällöistä, keskittyen enemmän arkipäiväisiin asioihin ja yrityksensä mainostamiseen.

Juuson toinen YouTube-video

Juuso julkaisi myöhemmin toisen videon YouTube-kanavallaan, jossa hän selittää heidän välillään olleen yhteisen sopimuksen sometauosta ja eroasioiden käsittelystä rauhassa. Hän kokee, että Vilma ei ole pitänyt kiinni tästä sopimuksesta, mikä on johtanut pettymykseen ja tunteeseen siitä, että hänet on helppo korvata. Juuso on puhunut myös heidän yhteisistä lapsistaan ja siitä, kuinka heidän tilanteensa vaikuttaa koko perheeseen.

Yleisön huoli ja reaktiot

Juuson ja Vilman tilanne on herättänyt huolta heidän seuraajiensa keskuudessa, erityisesti lasten hyvinvoinnin osalta. Monet ovat kommentoineet ja pyytäneet heitä lopettamaan julkisen somesekoilun lasten takia. Tämä huoli kuvastaa laajempaa ymmärrystä siitä, kuinka julkisuuden henkilöiden henkilökohtaiset kriisit vaikuttavat heidän perheisiinsä ja erityisesti lapsiin.

Ero ja sen julkisuus

Juuso ja Vilma ovat esimerkki siitä, kuinka julkisuuden henkilöiden henkilökohtaiset elämät voivat tulla suuren yleisön tietoisuuteen ja kuinka somessa käydään keskustelua yksityiselämän kriiseistä. Heidän tapauksensa tuo esille kysymyksiä yksityisyyden rajoista ja siitä, kuinka julkisuuden henkilöiden tulisi käsitellä henkilökohtaisia asioitaan julkisesti.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa