Tuure ja Saara Boelius lähtevät tänään mukaan suureen seikkailuun

Artisti Tuure Boelius  ja hänen siskonsa liikuntaneuvoja Saana Boelius osallistuvat Amazing Race Suomi- kilpailuun 110 prosenttia lasissa. Läheiset sisarukset ovat tottuneet tekemään paljon asioita yhdessä ja ovatkin erittäin hyviä lukemaan toisiaan, mikroilmeitä myöten. 
 
Vaikka sisarukset jakavat yhteisen kaveriporukan ja viettävät paljon aikaa keskenään, he eivät ole vielä ehtineet matkustaa kahdestaan kovinkaan paljon.
 
Tuure kokee vahvuutensa olevan heittäytymiskyvyssä ja Saana taas loistaa liikunnallisissa tehtävissä sekä toimii erityisen hyvin paineen alla. Vaikka matkustuskilometrejä ei ole takana lukuisia, ovat sisarukset valmiita kohtaamaan kaikenlaisia haasteita ja ratkaisemaan ongelmia yhdessä.
 
Amazing Race Suomi -ohjelma ei ole heille pelkästään kilpailu, vaan myös mahdollisuus kasvaa ja oppia uutta. 

Mun feminiinisten piirteiden vuoksi, jotkut saattavat ajatella, että musta ei ole tähän, mutta mä tykkään murskata ennakkoluuloja ja uskon, että mä pärjään tässä kisassa.

Elämä muutoksessa

Viime vuonna Tuure Boelius katsoi peilikuvaansa eikä tunnistanut itseään. Hän huomasi, että vuosien aikana luotu julkinen imago ei enää vastannut hänen sisäistä maailmaansa. Mustat hiukset, nahkatakki ja punamustat farkut kertoivat muutoksesta. Tuttu värikäs ja glitterillä vuorattu tyyli oli poissa.

Boelius muutti pois Helsingin keskustasta rauhallisempaan ympäristöön. Hän asuu nyt omakotitalossa, joka tarjoaa hänelle tarvittavaa rauhaa ja tilaa olla oma itsensä. Elämän rauhoittaminen ja ympäristön muutos ovat tehneet hyvää. Hän kokee olevansa lähempänä aitoa itseään kuin koskaan aiemmin.

Uusi arki

Nyt Boelius elää uudenlaista arkea. Hän ei enää koe tarvetta provosoida ja herättää huomiota. Hän nauttii arjen yksinkertaisuudesta ja omasta rauhastaan. Boelius on pitkän ajan jälkeen hyvässä paikassa itsensä kanssa.

Omakotitalossa asuminen on tuonut mukanaan myös mahdollisuuden keskittyä musiikkiin uudella tavalla. Hän on tehnyt erolevyn, joka kuvastaa hänen sisäistä matkaansa ja muutosta. Musiikki toimii keinona käsitellä tunteita ja löytää uusi suunta.

Julkisuuden vaikutus

Nuoresta iästä asti julkisuudessa ollut Boelius on kokenut monenlaista. Hän on tiennyt, miten herättää keskustelua ja saada aikaan shokkireaktioita. Nyt hän haluaa tehdä toisin. Vuonna 2017 Boelius sai Vuoden homo -palkinnon, joka aiheutti paljon kohua. Hän ei ollut suunnitellut tätä, mutta tilanne toi mukanaan yllättäviä käänteitä.

Boelius muistelee, miten koulusta kotiin tullessaan hän kohtasi sosiaalityöntekijöitä, koska hänestä oli tehty lastensuojeluilmoituksia. Tilanne tuntui hänestä absurdilta ja käsittämättömältä. Hän ymmärtää sosiaalityöntekijöiden tehneen työtään, mutta tapaus oli hänelle hyvin hämmentävä.

Rauhan etsiminen

Boelius on nyt jättänyt taakseen kaiken turhan hälyn ja löytänyt rauhan omassa elämässään. Hän nauttii uudesta arjestaan omakotitalossa, jossa hän voi olla oma itsensä ilman ulkoisia paineita. Muutos on ollut merkittävä, ja se näkyy myös hänen musiikissaan.

Elämän rauhoittaminen on antanut Boeliukselle mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Hän ei enää koe tarvetta provosoida tai herättää huomiota. Nyt hän haluaa tehdä musiikkia, joka kuvastaa hänen aitoa itseään ja elämänvaihettaan.

Erolevyn tekeminen

Boelius on käyttänyt musiikkia keinona käsitellä tunteitaan ja löytää uusi suunta elämälleen. Hän on tehnyt erolevyn, joka on saanut inspiraationsa hänen omista kokemuksistaan ja elämänmuutoksestaan. Levy heijastaa hänen sisäistä matkaansa ja tunteitaan.

Erolevy on ollut tärkeä projekti Boeliukselle. Se on antanut hänelle mahdollisuuden ilmaista itseään uudella tavalla ja käsitellä elämänsä haasteita. Musiikki on toiminut terapiana ja auttanut häntä löytämään uuden tasapainon.

Innovatiivisen rohkeaa ja ajankohtaista musiikkia tulkitseva Tuure Boelius on kuin syntynyt laivoille. Tummanpuhuvaa klubiestetiikkaa ilmentävän artistin varhaiset singlejulkaisut Eikö Sua Hävetä (2017), Lätkäjätkä-Ville (2018) ja Vihaan Rakastaa Sua (2019) nostivat Boeliuksen oitis kotimaiselle pop-kentälle. Artisti vastasi myös vuonna 2020 virallisesta YleX:n kesäkumibiisistä Hengitä. 

Tuure edustaa erinomaisesti uuden sukupolven artistia, joka hyödyntää musiikin lisäksi aktiivisesti sosiaalista mediaa oman brändinsä rakentamiseen. Reilut 110 tuhatta seuraajaa Instagramissakin kerännyt Tuure on nähty kahdella Iholla-realitysarjan kaudella ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Sony Music Finlandille levyttävä Boelius julkaisi viime syyskuussa debyyttialbuminsa “Mun totuus”. 12 kappaleesta koostuva vaikuttava albumi sisältää muun muassa koukuttavat kappaleet Mehän vaan tanssittiinToista mua ja 250 liekkii. Artisti kuvailee kokonaisuutta ihmissuhdealbumiksi, jossa hän käsittelee samaistuttavalla tavalla eroa ja ihmissuhdeongelmia. 

Tuure Boeliuksen keikoilla energiaa ei voi olla huomaamatta, hän nauttii täysillä esiintymisestä ja tunne tarttuu väistämättä yleisöön. Poikkeuksellinen lavakarisma ja luontainen vetovoima kuvaavat hyvin artistin liveä, joka on koettava itse.

Levy-yhtiö: Sony Music Finland
Keikat: booking@team.fi
Tuotanto: tuotanto@team.fi

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa