Uikkarit eivät sovi kaikille mutta: Marika Fingerroos

Aikuisviihteen parissa työskentelevä 45-vuotias Marika Fingerroos pitää kesäisin silmänsä avoinna ja kuvailee itseään hulluksi. Marika astui julkisuuteen 2000-luvun vaihteessa, kun suhde Vesa Keskiseen aiheutti kohua. Sen jälkeen hän oli jatkuvasti otsikoissa, kun hänen elämänsä tapahtumat toivat hänet valokeilaan. Sain.fi-verkkokauppaansa nykyisin luotsaava nainen muistetaan yhä salarakkaana yli 20 vuotta vanhasta kohustaan.

Viime vuosina Marika on pitänyt matalampaa profiilia, mutta saapuessaan Seiskan kesäisiin uimapukukuvauksiin, hän kertoo, ettei paljon ole muuttunut.

Tietoja Marikasta

  • Ikä: 45
  • Julkisuudessa muistetaan: Aloitti Vesa Keskisen salarakkaana. Levytti Martina Aitolehden kanssa ja meni naimisiin Seiskan juhlissa.
  • Onlyfans-sisältö: Noin viisi vuotta.
  • Yllätys alalla: Ihmiset ovat fiksumpia kuin Instagramissa.
  • Sisällön tyyppi: Aikuisviihdettä. Ei pahinta törkyä.
  • Salainen julkkis-ihastus: George Clooney ja Harrison Ford.
  • Miehen ominaisuus, joka sytyttää: Itsevarmuus.

Sekoilua ja arkea

– En ole yhtään aikuistunut! Olen edelleen yhtä sekopää, Marika nauraa. Elämässä on kuitenkin tapahtunut paljon: kahdeksan- ja 15-vuotiaat lapset, avioero, oma seksivälinebisnes, neljä hevosta ja viiden vuoden Onlyfans-ura. Marika ei esiinny kuvissa ja videoissa aina yksin.

– Yleensä teen kuvauspäiviä, jolloin syntyy enemmän sisältöä, ja muu elämä on normaalia arkea. Olen halunnut rajoittaa julkisia esiintymisiä enemmän kuin ennen, koska julkisuus voi imeä kuiviin, Marika kuvailee.

Seksuaalisuus ja viestit

Erotikkaan liittyvät työt tuntuvat Marikasta luonnollisilta, ja hän pystyy yhdistämään ne muuhun elämäänsä, kuten hevosharrastukseen.

– Olen aina ollut avoin seksuaalisuudesta ja seksistä. En koe sitä epämiellyttäväksi. Seksi on osa elämää, Marika sanoo. Yllättäen käy ilmi, että puhe on hänen fanien keskuudessa arvostettua.

– En tiedä, mikä äänessäni viehättää, mutta Onlyfans-fanit haluavat kuulla minun puhuvan. Lähetän paljon ääniviestejä, ja ne ovat hyvin suosittuja.

Perheen tuki

Marika ei peittele työtään perheeltään.

– Olen puhunut kaikesta! Esimerkiksi teini-ikäinen poikani tietää tarkkaan, mitä teen. Näistä asioista on tärkeä puhua, koska ne tulevat vastaan myös somessa.

Marika kertoo esikoisensa puolustavan häntä kiivaasti.

– Hän on ollut sanavalmis pienestä pitäen ja osaa vastata, jos joku haukkuu esimerkiksi Instagram-kuviani. Lapseni eivät ole kärsineet tekemisistäni, ja myös ex-mieheni kanssa on hyvät välit. Pystymme puhumaan kaikesta, ja hän tukee minua.

Elämän hauraus

Pandemian jälkeen Marika on huomannut, ettei elämä ole itsestäänselvyys. Läheisiä ihmisiä on menehtynyt, ja hän on todistanut vakavia sairauksia.

– Nuoria tuttuja on mennyt, ja ystäviäkin. Se tuntuu uskomattomalta. Vakavat sairaudet pysäyttävät. Onneksi olen itse saanut olla kunnossa, Marika huokaa.

Tulevaisuuden haaveet

Marikalla riittää edelleen unelmia ja tavoitteita.

– Vaikka menen kaasu pohjassa, olen oppinut arvostamaan tärkeitä asioita. Tulevaisuudessa haluan vanheta ulkomailla – missä, sitä en vielä tiedä, Marika miettii.

Kesä ja avoimet silmät

Nykyään Marika ei paljasta suhdeasioitaan, mutta yksi asia on varma.

– Kun on kesä, niin silmät ovat myös auki, Marika repeää nauramaan.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa