Vauvauutisia – Johanna Puhakka

Johanna Puhakka on helsinkiläinen näyttelijä. Hän valmistui maisteriksi näyttelijäntyön linjalta Lontoon East 15 Acting Schoolista vuonna 2020. Johanna on ollut Rantabaarissa alusta asti Alissan roolissa – roolissa, jota hän teki jo Salkkareissa vuodesta 2015 alkaen. Lisäksi Johannalla on ollut rooleja kesäteatterissa, Jukka Lindströmin Sivuhistoriassa, Vareksessa, Sykkeessä sekä Jarkko Tammisen maailmassa, jossa hän pääsi näyttelemään Minttu Räikköstä. Vapaa-ajallaan hän treenaa pilatesta, ui luonnonvesissä vuoden ympäri ja päivittää aktiivisesti somekanaviaan. Johanna on myös tehnyt ensimmäisen stand up -keikkansa keväällä.

Johanna Puhakan ja Samuel Glassarin Kaksoset

Johanna Puhakka, 31, ja Samuel Glassar, 29, odottavat kesällä syntyviä kaksospoikia. Pariskunta paljasti ilouutisen Marko Björsin hevostallin juhlissa Helsingin Ruskeasuolla. Vaikka tarkkaa syntymäaikaa ei ole vielä kerrottu julkisesti, odotus ja innostus tulevista kaksosista ovat suuret. Puhakka ja Glassar tapasivat Rantabaari-sarjan kuvauksissa, ja he ovat nyt jakaneet onnellisen odotuksen ilouutisen fanien kanssa.

Jatkosuunnitelmistaan pariskunta ei ole vielä täysin varma, mutta he ottavat asiat päivä kerrallaan. Kihlautuminen ennen kaksosten syntymää ei ole vielä ajankohtaista, mutta Puhakka ja Glassar keskittyvät nyt valmistautumaan tuleviin vauvoihin ja nauttimaan odotusajastaan täysin siemauksin.

Johanna Puhakan tulevaisuuden suunnitelmat

Johanna Puhakka on tunnettu näyttelijä, joka on esiintynyt useissa suomalaisissa televisiosarjoissa, kuten Salatut elämät ja Rantabaari. Nyt hänen ja puolisonsa Samuel Glassarin perheeseen on tulossa kaksoset, mikä on tuonut muutoksia myös tulevaisuuden suunnitelmiin.

Vaikka Puhakka onkin kiireinen uransa kanssa, hän suunnittelee pitävänsä jonkinlaisen äitiysloman saadakseen aikaa uusille perheenjäsenille. Vaikka tulevaisuus tuo mukanaan muutoksia, Puhakka tuntee olonsa energiseksi ja valmiiksi uusiin haasteisiin. Hän on valmis ottamaan vastaan äitiyden ilot ja haasteet samalla säilyttäen ammatillisen uransa jatkumisen ja tasapainon perhe-elämän kanssa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa