Viivi Altonen esittelee miehensä, jossa on jotain tuttua – Harkimon sukua?

Vuonna 2020 Miss Suomeksi valittu Viivi Altonen on halunnut esitellä tuoreen miesystävänsä. Hän ei kerro julkaisemassaan kuvassa miehen nimeä tai mitään muutakaan tietoja kyseisestä miehestä, mutta monet taitavat silti hieraista silmiään kuvan nähdessään.

Mies esiintyy Viivin julkaisussa kolmessa kuvassa, jossa hänestä nähdään tutulta näyttävä sivuprofiili, jonka perusteella voi luulla ensikatsomalta, että kyseessä on Joel Harkimo. Hänestä tässä ei tietysti ole kyse, koska Joel on onnellisesti naimisissa Janni Hussin kanssa. Tässä on kyse vain häneltä näyttävästä salaperäisestä tummahiuksisesta miehestä.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Viivi esittelee parhaan joululahjansa, jonka sai jo ennen joulua

9 päivää jouluun, mitä sä odotat pukilta?

Tässä mun paras joululahja🎁❤️

kertoo Viivi julkaisussaan

Viivin tarkoitus taitaa olla esitellä päällään olevaa mekkoa ja asusteita, mutta ehkä Viivin mainitsema paras joululahja voisi olla myös kuvissa hänen kanssaan esiintyvä mies. Ainakin Viivi on saanut lahjansa jo ennen joulua.

Pari katsoo kuvissa toisiaan hyvin rakastuneina. Moni on sen huomannut ja haluaa kertoa siitä.

Joku kommentoi julkaisua: ”Ihanat😍 ja upealta näytät mekossa😍🔥🔥”

Johon Viivi myös vastaa: ” Kiitos!!❤️❤️❤️ Tää mekko oli UPEA!!”

Moni on laittanut kommenttina pelkkiä sydämiä sisältäviä symboleita ja tästä julkaisusta on myös tykätty paljon ja niin on tehnyt esimerkiksi missikeisarinna tunnettu Sunneva Sjögren.

Viivin mysteerimies on esiintynyt julkaisuissa aiemminkin

Tämä ei ole ensimmäinen Viivin tekemä julkaisu, jossa hänen mysteerimiehensä esiintyy. Aiemmin on nähty video Viivistä ja miehestä, mutta videolla näkyi miehestä vain selkä. Viivi suutelee videossa miestään ja paikkana on romanttiselta näyttävä siltä sekä talvinen maisema. Näet videon tässä alla.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Tämäkin julkaisu on saanut osakseen monia sydämiä sisältäviä symboleita, joihin Viivi on itsekin vastannut suurimpaan osaan kiitoksilla tai symbolien avulla.  

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa