Windows95man pudotti Euroviisujen harjoituksissa shortsinsa – katso video

Tänä vuonna järjestetään 68. Eurovision laulukilpailu ja paikkana on tällä kerralla Ruotsin Malmö. Suomea edustaa viisuissa Windows95man kappaleellaan No Rules! Tämä on Windows95Manin ensimmäinen oma single.

Windows95Manin eli Teemu Keisterin lisäksi Suomen esityksessä nähdään laulajana Henri Piispanen, jonka esiintymisasu ei ole herättänyt niin paljon huomiota, kuten Keisterin Windows95-paita ja pienen pienet farkkushortsit sekä niiden alla olevat ihonväriset alushousut. Alushousut ovat jopa joutuneet EBUn syyniin eikä niiden kohtalo välttämättä selviä kuin vasta lavalla Suomen esiintyessä.

Euroviisujen harjoituksissa sattui shortseihin liittyvä vahinko

T-paidan Windows95-logo on jo pikselöity, mutta nyt farkkushortsit ovat sen sijaan kohauttaneet. Ne nimittäin tippuivat Keisterin jalasta Euroviisujen harjoituksissa kesken esityksen ja ihonväriset alushousut pääsivät esille, jos ne olivat edelleen luvalliset ja Keisterin jalassa.

Julkaisun mukaan tässä oli kyse vahingosta, koska shortsien nappi jäi auki. Tässä alla on video, jossa nähdään kuinka pöksyt putoavat Windows95manin jalasta. Valitettavasti videokin on osittain pikselöity, kuten paidan logo.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Moni videon nähnyt on kommentoinut sen yhteyteen, kuinka hauskaa housujen putoaminen on. Joku miettii, kuinka mahtava loppuhuipentuma esitykselle olisi, jos siinäkin housut putoaisivat lopussa alas.

Well this would be an alternative ending…👖 Vaihtoehtoinen loppu euroviisuesitykselle. Yksi shortsien nappi jäi auki!😅

On myös videon yhteyteen laitettu vaihtoehtoisesta lopusta

No Rules -kappaleen laulaja Henri Piispanen on itsekin käynyt kommentoimassa videota näin:

”Housuton riehuja 😅🔥”

Tuon kommentin mukaan tapahtuma hauskuutti myös housujen tippumista vierestä seuraavaa laulajaa.

Euroviisujen finaali nähdään 11. toukokuuta

Euroviisujen semifinaalit järjestetään 7. ja 9. toukokuuta. Niiden jälkeen on edessä finaali 11. toukokuuta 2024, jossa toivottavasti on mukana myös Suomen edustaja Windows95Man.

Muista katsoa Euroviisujen lähetykset, jotka näet suorina lähetyksinä. Samalla saat tietää, miten alushousuille käy ja pysyvätkö shortsit jalassa loppuun asti.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Windows95man pudotti Euroviisujen harjoituksissa shortsinsa – katso video”

Vastaa